Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Ημερίδα Ενημέρωσης του ερευνητικού προγράμματος QuaAuthentic_GR για ελαιόλαδο και μέλι

Το Ινστιτούτο Prolepsis σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ενημέρωσης που διοργανώνει την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, 10:00-13:00 στο πλαίσιο του εθνικού ερευνητικού προγράμματος QuaAuthentic_GR. Το έργο αφορά στην ανάπτυξη καινοτόμων «εργαλείων» για τον προσδιορισμό της γνησιότητας του ελαιόλαδου και του μελιού με συνδυασμό σύγχρονων τεχνικών, καθώς και στην ευαισθητοποίηση επαγγελματία και καταναλωτή. 

Στη διαδικτυακή Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι στόχοι, τα εργαστηριακά αποτελέσματα και το εκπαιδευτικό υλικό που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος. Θα αναλυθούν τα καινοτόμα «εργαλεία» που αναπτύχθηκαν και η αξία των αποτελεσμάτων του προγράμματος για την Αλυσίδα Παραγωγής, Τυποποίησης-Συσκευασίας και Κατανάλωσης. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει Στρογγυλό Τραπέζι με τίτλο «Αυθεντικότητα Ελληνικού Ελαιόλαδου και Μελιού: Αναλυτικές Μέθοδοι και Περιορισμοί, Σύγχρονες Πρακτικές & Νομοθεσία».

Στον σύνδεσμο Agenda_QuaAuthentic_GR_InfoDay μπορείτε να βρείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το QuaAuthentic_GR είναι διαθέσιμες εδώ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Ζoom.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
  Δηλώστε Συμμετοχή Τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση για συμμετοχή Ατόμου/ων με Αναπηρία: 210-6255700, info@prolepsis.gr.
Tο QuaAuthentic_GR είναι τριετές ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώνεται τον Αύγουστο 2021. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-05678). Το Ινστιτούτο Prolepsis συμμετέχει ως Συντονιστής του έργου. Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου είναι το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, στη σύμπραξη μετέχουν το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου ΕΡΓΑΝΑΛ και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιόλαδου ΣΕΒΙΤΕΛ.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_d452lkW4S12toEpyIZpiNA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ