Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Εκδήλωση Κ & Ν Ευθυμιάδη στην Agrotica 21/10


Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση που διοργάνωσε ο όμιλος Αγροτεχνολογίας Ευθυμιάδη στο πλαίσιο ενημέρωσης των συνεργατών του του που πραγματοποιήθηκε σε μια γεμάτη αίθουσα στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Α ́ την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και με έναρξη στις 17:30 ενώ τελειώσε στις 19.00 με θέμα:
«Κ&Ν Ευθυμιάδης- Σπόροι Σποράς Στρατηγική Ανάπτυξης Νέα Προϊόντα και Προοπτικές»

Να σημειωθεί ότι η αίθουσα ήταν γεμάτη από σημαντικούς παράγοντες της αγοράς καλαμποκιού και βαμβακιού. Από γεωπόνους ιδιοκτήτες γεωργικών εφοδίων, από στελέχη επιχειρήσεων εκκοκκηστηρίων κα.

Στρατηγική συνεργασία BayerCropScience – Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

H ανακοίνωση του ομίλου αναφέρει:

Σε μεγάλη εκδήλωση συνεργατών στο πλαίσιο της Agrotica 2022 παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία της ανανεωμένης συνεργασίας του Τομέα CropScienceτης Bayer με την Κ&Ν Ευθυμιάδης  στους σπόρους σποράς και ιδιαίτερα στους σπόρους καλαμποκιού και βαμβακιού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και παρουσίασαν τους στόχους και τις προοπτικές της νέας μακρόχρονης συμφωνίας οι:

FabriceHoudebert, RegionalMarketingHeadEMEA (Ευρώπη, ΜέσηΑνατολή, Αφρική)

MarcAupetitgendre, Country Lead Central Mediterranean

Θύμης Ευθυμιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Αγροτεχνολογίας Ευθυμιάδη

Δημήτρης Μπενάκης, Γενικός Διευθυντής Κ&Ν Ευθυμιάδης

Στην εναρκτήρια ομιλία, ο κος Θύμης Ευθυμιάδης περιέγραψε στο πολυάριθμο κοινό που γέμισε την κύρια αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Ν. Γερμανός την παρουσία του Ομίλου Ευθυμιάδη και τις πολύπλευρες δραστηριότητές του σε προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά στη γεωργία, με ιδιαίτερη έμφαση στους σπόρους σποράς και στη στρατηγική συνεργασία με την Bayer.

Ο κος FabriceHoudebert, αφού ανέλυσε το όραμα της Bayer για μία αειφόρο γεωργία που θα αντιμετωπίσει με επιτυχίατις σύγχρονες προκλήσεις, τόνισε τις βάσεις στις οποίες στηρίζεται,ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η Καινοτομία αποτελεί εργαλείο που ο Τομέας CropScience της Bayerέχειαναπτύξει για την επίτευξη τουστόχου,επενδύοντας περισσότερα από κάθε εταιρεία του χώρου στην έρευνα που προσφέρει νέες τεχνολογίες και εξαιρετικής αξίας γενετικό υλικό, γρηγορότερα, εξυπνότερα καιμε ακρίβεια για τις μελλοντικές ανάγκες.Ειδικότερα στο γενετικό υλικό επεσήμανε την καινοτόμα έρευνα που οδηγεί τις εξελίξεις και έχει οδηγήσει τους σπόρους καλαμποκιού και βαμβακιού της Bayerστην κορυφαία θέση της αγοράς παγκοσμίως.Τέλος, ανέλυσε το σημαντικό ρόλο στη συνεργασία των δύο εταιρειώνπου έχουν οι σπόροι βαμβακιού τουκορυφαίου οίκουDELTAPINE®που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα η Κ&Ν Ευθυμιάδης.

Στη συνέχεια ο κος Δημήτρης Μπενάκης, αφού έκανε μία ιστορική αναδρομή στην πλέον των 30 χρόνων παρουσία του Ομίλου Ευθυμιάδη στην αγορά των σπόρων,σημείωσε την ανάπτυξή των προϊόντων που τον τοποθετούν πλέον στην κορυφή της αγοράς σπόρων καλαμποκιού και στη σημαντική ενίσχυση της θέσης του στην αγορά σπόρων βαμβακιού. Κοινό χαρακτηριστικό αυτής της ανάπτυξης είναι το γενετικό υλικό έρευνας Bayer με τα εμπορικά σήματα DEKALB® και DELTAPINE® αντίστοιχα.

Ο κος MarcAupetitgendre παρουσίασε το βασικό κορμό της νέας συμφωνίας μεταξύ Bayerκαι Κ&Ν Ευθυμιάδης για τους σπόρους καλαμποκιού, με κορυφαίο σημείοτην εισαγωγή του νέου εμπορικού σήματος της Bayer,«XELLANO®PoweredbyDEKALB®», που θα εισαχθεί από το 2023 στην ελληνική αγορά,θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την Κ&ΝΕυθυμιάδης και θα τροφοδοτείται συνεχώς από την έρευνα γενετικού υλικού της Bayer με σκοπό να διατίθεται ένα πλήρες και αποκλειστικό χαρτοφυλάκιο κορυφαίας αξίας υβριδίων XELLANO® από την Κ&ΝΕυθυμιάδης. Παράλληλα, τα υβρίδια καλαμποκιού XELLANO® θα έχουν όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες επένδυσης σπόρων της Bayer.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο κος Θύμης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε με τη σειρά του στις προοπτικές που δίνει η συμφωνία με μακροχρόνιο ορίζοντα.

Ειδικότερα στους σπόρους βαμβακιού DELTAPINE®, ανοίγει νέα μεγάλη προοτπική με το υφιστάμενο και ακόμη περισσότερο με το νέο γενετικό υλικό καιτις ποικιλίες υψηλής απόδοσης σε σύσπορο και ίνα άριστης ποιότητας.

Για τους σπόρους καλαμποκιού αναφέρθηκαν τα κύρια σημεία της εμπορικής συμφωνίας, που διασφαλίζουν στην Κ&ΝΕ τη διατήρησηπρωταγωνιστικής θέσης στην αγορά μέσω της:

  • Διατήρησης του υφισταμένου χαρτοφυλακίου σπόρων καλαμποκιού της Κ&ΝΕυθυμιάδης για όλη τη διάρκεια εμπορικής ζωής τους.
  • Επιλογής νέου γενετικού υλικού από τη δεξαμενή της πιο εξελιγμένηςέρευνας γενετικού υλικού της Bayer ανάλογα με τις ανάγκες του χαρτοφυλακίου XELLANO®.
  • Δυνατότητας χρήσης όλων των διαθέσιμων τεχνολογιών επένδυσης σπόρων της Bayer.

Σημαντική εξέλιξη που αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη των μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, και ειδικότερα της Bayer, είναι καιη συμφωνία για την τυποποίηση των σπόρων καλαμποκιού με το εμπορικό σήμα XELLANO®στο πιο τεχνολικά εξελιγμένο εργοστάσιο επεξεργασίας και τυποποίησης σπόρων της χώρας, αυτό τη BIOSστην Ξάνθη.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Εμμανουήλ Γιάννης Προϊστάμενος Σπόρων Σποράς
Ο πρόεδρος ΠΕΕΕΒ Αντώνιος Σιάρκος, ο Σταμάτης Κουρούδης από τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια, Ο Βασος Ευθυμιάδης με τον πατήρ Νίκο Ευθυμιάδη και δίπλα ο Νίκος Καραγιώργος.
Ο κ. Ευθύμιος Ευθυμιάδης
Μπενάκης, Δημήτρης, Γενικός Διευθυντής/ Διευθυντής Marketing
Μπενάκης, Δημήτρης, Γενικός Διευθυντής/ Διευθυντής Marketing


Fabrice Houdebert
Marc Aupetitgendre

Του Ντίνου Μακά

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ