Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ):
Αίθουσα «Αριστοτέλης»
Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
10.00: Προσέλευση – Εγγραφές. (Με τήρηση υγειονομικών μέτρων)
Το πρόγραμμα θα παρουσιάζεται δια ζώσης στην αίθουσα Αριστοτέλης και θα
αναμεταδίδεται και διαδικτυακά στo FACEBOOK στη σελίδα του ΣΕΔΗΚ.
10.30: Στόχοι και πρόγραμμα εκδήλωσης Δρ. Νικ. Μιχελάκης
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ: Μαρινάκης- Καλογερής – Σημαντηράκης – Μπαουράκης
10.45: Χαιρετισμοί: (Εκπρόσωποι Οργανωτών)
11.15: Κυριότερα Ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου και
παράγοντες που τα επηρεάζουν.
Δρ. Γεώργιος Καλαντζάκης- Ερευνητής-Χημικός, Ινστ. Ελιάς, Υποτ/κών Φυτών & Αμπέλου, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
11.30: Ορθές πρακτικές διάθεσης ελαιολάδου χύμα και τυποποιημένου
Νικ. Μιχελάκης – Δρ. Γεωπόνος Επιστ. Σύμβουλος ΣΕΔΗΚ
11.45: Συζήτηση-Συμπεράσματα
11.50: Απονομή Βραβεύσεων διαγωνισμών Ποιότητας και Διάθεσης
Απονέμονται οι βραβεύσεις των διακριθέντων αλφαβητικά, κατά
Διαγωνισμό, από παρόντες επισήμους και μέλη επιτροπών, με
παράλληλη προβολή των βραβείων
13.00: Ενημέρωση ΜΜΕ 14.00: Λήξη εκδήλωσης
Όροι και προϋποθέσεις
συμμετοχής στην ημερίδα
Η συμμετοχή στην ημερίδα «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ», που θα γίνει στο ΜΑΙΧ μπορεί να είναι φυσική ή διαδικτυακή. Και στις δύο περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υπόψη ότι:
(α) Στην περίπτωση συμμετοχής με φυσική παρουσία όσοι συμμετάσχουν θα πρέπει:
-Κατά την είσοδο τους στις εγκαταστάσεις του ΜΑΙΧ να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα Rapid test.
-Κατά την παραμονή τους στην εκδήλωση πρέπει να φορούν μάσκα και να χρησιμοποιούν αντισηπτικά που θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία.
(β) Στην περίπτωση συμμετοχής διαδικτυακά οι επιθυμούντες μπορούν να παρακολουθήσουν ηλεκτρονικά κατά προτίμηση από Η/Υ με σύνδεση στο https://streamyard.com/eetyhc3e49