Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Γ. Σαρακιώτης : «Πως νοιάζεται η Ν.Δ. για τους αγρότες όταν για πρώτη φορά ο ΟΠΕΚΕΠΕ ελέγχεται από την Ε.Ε.;

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί αγροτικών θεμάτων της επικαιρότητας.

Ακολούθως, ο κ. Σαρακιώτης αναφέρθηκε στα πραγματικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, επισημαίνοντας: «Τί να περιμένει κανείς από ην πολιτική της Κυβέρνησης για τον πρωτογενή τομέα όταν για πρώτη φορά σε ολόκληρη την Ε.Ε. ο Οργανισμός Πληρωμών, ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ελέγχεται και φαίνεται ότι μπορεί να χάσει τη διαπίστωση πληρωμών για προβληματικές πληρωμές το 2020, το 2021 και το 2022. Νομίζω ότι Κυβέρνηση, αυτή την περίοδο, ήταν η Ν.Δ….

Ο Οργανισμός που πληρώνει τις επιδοτήσεις των αγροτών. Όσον αφορά τη φορολόγηση, διαβάζουμε ότι ο μέσος φόρος είναι φουσκωμένος κατά 30% από την Κυβέρνηση, η οποία “θα μείωνε τους φόρους”, ενώ και τα ασφάλιστρα εμφανίζονται αυξημένα έως και 30%. Την ίδια στιγμή, η χώρα μας είναι πρώτη πανευρωπαϊκά στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. θα λάβει κάποια πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων;»

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ