Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ανάκοινωση ΠΕΚ: Κακή πολιτική στο χώρο της κτηνοτροφίας!

Κακή πολιτική στο χώρο της κτηνοτροφίας!

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την συνεχιζόμενη κακή πολιτική στο χώρο της κτηνοτροφίας,η οποία μας έχει οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Οι ενισχύσεις συνεχίζονται με τον ίδιο κακό τρόπο που γίνονται και οι πληρωμές. Εκκρεμούν ακόμη για τους νέους κτηνοτρόφους και τα χρήματα, που ήδη έχουν δοθεί, αποτελούν εμπαιγμό και παραπλάνηση.Απαιτούμε γενναίες ενισχύσεις,ουσιαστική στήριξη και αλλαγή της κτηνοτροφικής πολιτικής.Απαιτούμε άλλα 160εκ. ή 20 ευρώ ανά ζώο σε όλους τους κτηνοτρόφους, για να βγει η χρονιά,η οποία κορυφώνεται με αύξηση χρεών λόγω του υψηλότατου κόστους παραγωγής.

Οι τιμές των προϊόντων, όσο υψηλές κι αν είναι,δεν μπορούν να υπερκεράσουν το κόστος παραγωγής.Απαιτείται γενναία στήριξη.Απαιτούνται μέτρα προστασίας και ενίσχυσης.Ειδικότερα τώρα ενόψει της εμπορικής περιόδου του ΠΆΣΧΑ μέτρα στήριξης των τιμών του παραγωγού και όχι του καλαθιού του “Αδωνι”.Για μας εάν τα αμνοερίφια μπουν και αυτά στις προσφορές των” σούπερμάρκετ” και στο καλάθι του “νοικοκύρη Άδωνι”θα είναι ΑΙΤΙΑ Πολέμου. Θα είναι ο ΓΚΡΕΜΟΣ!

Θα είναι ο δρόμος χωρίς επιστροφή.ΚΑΛΟΎΜΕ τους κτηνοτρόφους σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, και στις επερχόμενες εκλογές στην ανάλογη “τιμωριτική”ψήφο σε όσους οδήγησαν την κτηνοτροφία στον αφανισμό και τον πρωτογενή τομέα στην απαξίωση και την κακή του μοίρα.Συνιστούμε “αναλογική τιμωριτική ψήφο”σε όσους μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια και μας ανάγκασαν στην καθημερινή σφαγή των κοπαδιών μας.Στην αφαίμαξη,στην υπερχρέωση,στην παραίτηση και στην απελπισία.Κυρίως των νέων ανθρώπων. Αυτούς που πείσαμε να συνεχίσουν με ψευτοκίνητρα και το τυρί στη “φάκα”. ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.Έγκλημα η πολιτική σας, τιμωρία από την πλευρά μας.Στο έγκλημα των Τεμπών υπάρχουν ,ως προγούμενο,οι δεκάδες αυτοκτονίες κτηνοτρόφων από συσσωρευμένα χρέη.Δικαίωση των θυμάτων,θα είναι οι αγώνες μας για το μέλλον των παιδιών μας και για μια άλλη Ελλάδα.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ