Καιρός του τρύγου ο Βασίλης Καρράς και πήγε στο Κοκκινοχώρι Παγγαίου Καβάλας και να τρυγήσει το αμπέλι του.
Εκεί έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία αγροτική εκμετάλλευση με την ονομασία “Karras Farm”, όπου καλλιεργεί σταφύλια, σύκα, ελιές και άλλα κηπευτικά.
Μάλιστα, το ελαιόλαδό του το συσκευάζει και το πουλά, όπως και τα σύκα και τα κηπευτικά, όπως πιπεριές, μελιτζάνες κ.ά.
“Ανέβηκε” στη σελίδα του Αγροκτήματος Karras Farm στο Facebook η φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά να ξεδιαλέγει τα τσαμπιά με τα κρασοστάφυλα που είχε τρυγήσει πριν λίγη ώρα.