Ξέρετε ποιες είναι οι βασικές ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες σταφυλιών; Ποιες είναι οι μέθοδοι παραγωγής του λευκού, του ροζέ, του ερυθρού κρασιού; Ποια είναι η τεχνική της γευστικής δοκιμής;
Αυτά και άλλα πολλά θα ανακαλύψετε στο σεμινάριο για το κρασί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, 17:00 – 19:00 στο The Met Hotel. Ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για το κρασί και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό, αλλά και για εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις βασικές τους γνώσεις .
Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, [email protected]