Ο Δημήτρης Διβικέλης είναι τρίτη γενιά παραγωγός στο Βελβεντό. Ξεκινώντας από λίγα στρέμματα του παππού του, συνεχίζει σήμερα με 60 στρέμματα καλλιέργειας, εκ των οποίων τα 20 αφιερωμένα στα Velvita Gold. Καλλιεργεί στη Λάκα, μια από τις πιο εύφορες περιοχές του Βελβεντού, που συνδυάζει προσβασιμότητα, φυσική ομορφιά και υψηλή παραγωγική δυναμική. Για τον ίδιο, το επάγγελμα είναι επιλογή ζωής και το Βελβεντό ένας «ευλογημένος τόπος» με φυσικό πλούτο και προοπτική.
Η καθημερινότητά του στηρίζεται στον οργανωμένο ρόλο του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού: «Μας παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας σύγχρονος παραγωγός — από τα γεωτεχνικά μέχρι την εμπορική υποστήριξη». Το brand Velvita, όπως σημειώνει, είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας: «Χτίστηκε από τους παππούδες μας και εξελίσσεται μέσα από εμάς». Η ποιότητα, η γεύση και το άρωμα του καρπού είναι το τελικό αποτύπωμα αυτής της διαδρομής.