Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Velvita Gold – Τα νέα premium ροδάκινα του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού

Πρεμιέρα για τα νέα premium ροδάκινα του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. Το Velvita Gold συστήνεται από σήμερα στο καταναλωτικό κοινό και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το ροδάκινο Βελβεντού.

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο χώρο της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών στο Ρέντη, παρουσιάστηκαν στους εκπροσώπους του λιανεμπορίου, της λαχανογοράς, δημοσιογράφων, της ΕΘΕΑΣ και του ΥΠΑΑΤ,το βράδυ Τετάρτη 3 Ιουλίου, από τους ιθύνοντες του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού το νέο brand και οι ποικιλές του Velvita Gold.

Όπως τόνισε κατά τη παρουσίαση ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού κ. Κουτλιάμπας Νικόλαος, “Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο brand διαφορετικό από όσα κυκλοφορούν στην αγορά, με τη σφραγίδα του Velvita. Για μας Velvita σημαίνει οικογένεια…είναι οι παραγωγοί, τα μέλη μας, η ιστορία μας, τα στελέχη μας, οι συνεργάτες μας…Αυτά θα συνοδεύουν και το νέο μας brand“.

Τι είναι το Velvita Gold. Ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, πρωτοπόρος σε ότι έχει να κάνει με το επιτραπέζιο ροδάκινο, προωθεί 13 νέες ποικιλίες ροδακίνων και νεκταρινιών (6 ροδάκινα – 6 νεκταρίνια και 1 ποικιλία λευκόσαρκου νεκταρινιού) που προέρχονται από την Ισπανία και καλλιεργούνται στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Βελβεντό από τους παραγωγούς του ΑΣΕΠΟΠ. Η συμφωνία που υπογράφηκε το 2018 μεταξύ του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού και της VIVEROS PROVEDO στην Ισπανία, αφορά την αποκλειστική παραχώρηση προς καλλιέργεια και εκμετάλλευση για την Ελλάδα και τη Κύπρο των ποικιλιών EXTREME.

Στόχος να δημιουργηθεί μια παλέτα ποικιλιών ίδιου χρώματος, γεύσης και φυσικά ποιότητας για όλη τη χρονική διάρκεια συγκομιδής και κατανάλωσης του ροδακίνου. Το Velvita Gold, λοιπόν, είναι εδώ για να το πετύχει.

Το Velvita Gold θα είναι διαθέσιμο προς διάθεση σε πρώτη φάση από τη Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, όπου και διαθέτει υποκατάστημα ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Νίκος Κουτλιάμπας, πρόεδρος,- Ευθύμης Μπαλάνης, γενικός διευθυντής, ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ