Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Trophy-Τροφή 2022: Επιστρέφει φέτος με 3 άξονες δράσεων

Η πρωτοβουλίαTr ophy-Τροφή φέτος επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, με το  Trophy-Τροφή Challenge που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και δύο νέες καινοτόμες δράσεις, τα TrophyMeetups και το πρόγραμμα ανοικτής καινοτομίας Trophy-Τροφή Open Innovation by Trata.Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να υποστηρίξει το ελληνικό αγροδιατροφικό οικοσύστημα, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Η πρωτοβουλία Trophy-Τροφή υλοποιείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Trophy-Τροφή Challenge (Νοέμβριος 2022)

Για τέταρτη χρονιά ο μεγαλύτερος διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικός επιταχυντής για ελληνικές επιχειρηματικές ιδέες και startups θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους συμμετέχοντες, συνδέοντάς τους με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος καινοτομίας, όπως το φημισμένο αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Rutgers, και παρέχοντας εξατομικευμένη υποστήριξη ανάλογα με τις ανάγκες τους και σημαντικά χρηματικά έπαθλα.

Ο διαγωνισμός Trophy-Τροφή Challengeαπό το 2019 μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει, μέσω εξειδικευμένων workshops και συμβουλευτικής, περισσότερα από 90 startups, ενώ παράλληλα οι 16 νικήτριες ομάδες των προηγούμενων κύκλων έχουν λάβει χρηματικά έπαθλα  αξίας €95.000.

Trophy-Τροφή Meetups (Οκτώβριος 2022)

Το Trophy-Τροφή, μέσω των Trophy-Tροφή Meetups παρουσιάζει τις ευκαιρίες, τις τάσεις και τα καλά παραδείγματα του χώρου, με τη συνεργασία πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων και άλλων δομών.

Τα Trophy-Tροφή Meetups λειτουργούν ως μία πλατφόρμα σύνδεσης και ενημέρωσης όλων όσων ενδιαφέρονται για την καινοτομίακαι την τεχνολογία στον τομέα της αγροδιατροφής. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή μεάλλα άτομα που διαθέτουν συμπληρωματικές δεξιότητες και ενδιαφέροντα,στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο στη δημιουργία ενός ενεργού τοπικού και εθνικού οικοσυστήματος.

Trophy-Τροφή Open Innovation by Trata (Σεπτέμβριος 2022)

Το πρόγραμμα ανοικτής καινοτομίαςTrophy-Tρoφή Open Innovationby Trata επικεντρώνεται στην αναζήτηση λύσεων που αφορούν τις εναλλακτικές πρωτεϊνούχες θαλάσσιες τροφές, καθώς και οποιαδήποτε πρόταση θα μπορούσε να λειτουργήσει συμπληρωματικά. Η εταιρεία Trataκαι τα στελέχη της θα έχουν άμεση εμπλοκή στο πρόγραμμα, το οποίο θα υποστηρίξει την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Μέσω του Trophy-Τροφή Open Innovationby Trata δίνεται η δυνατότητα σε νεοφυείς επιχειρήσεις και ομάδες φοιτητών και ερευνητών να παρουσιάσουν νέες ιδέες ή ερευνητικά ευρήματα, να αναπτύξουν καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς και να σχεδιάσουν εφαρμογές και ψηφιακές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ