Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Spire F Trend : Το νέο δενδροκομικό της Lamborghini

Το νέο δενδροκομικό της Lamborghini ονομάζεται Spire F Trend και εμφανίζεται στην αγορά συνδυάζοντας το έμφυτο στυλ της ιστορικής αυτής μάρκας με την τεχνολογία αιχμής. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι η εξαιρετική αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία.

Η αυξημένη παραγωγικότητα των νέων, 3κύλινδρων και 4κυλίνδρων κινητήρων FARMotion που φέρει το νέο Trend, είναι αναμφισβήτητη.

Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε δύο βασικές εκδόσεις:

  • SPIRE F Trend 70 (66 HP)
  • SPIRE F Trend 80 (76 HP)

Χάρη στο σύστημα φρένων στους 4 τροχούς, που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού, το μηχάνημα δεν κάνει συμβιβασμούς σε θέματα ασφάλειας.

Σχεδιασμός

Το Spire F Trend σχεδιάστηκε για εργασία σε χώρους που απαιτούν στενά περάσματα, κοφτές αναστροφές και υψηλή απόδοση.  

Κινητήρας

Το νέο Spire F Trend προσφέρεται με κινητήρες FarMotion 35, turbo-intercooler. Ένας ακούραστος και ανθεκτικός κινητήρας με μειωμένους ρύπους και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα EGR που ανακυκλώνει τους ρύπους μόνο όταν αυτό χρειάζεται, στις απαραίτητες ποσότητες και με καταλύτη DOC στα πρότυπα των κανονισμών της φάσης κινητήρων Stage V.

Ο υψηλής πίεσης (2000 bar), ηλεκτρονικά υπέρ τροφοδοτούμενος, κινητήρας είναι σχεδιασμού Common Rail με 7 υπέρ τροφοδότες και εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία και εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία σε γραμμές.

Σύστημα Μετάδοσης

Η απλή σε χρήση μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα για την αλλαγή κατεύθυνσης με ένα μοχλό. Όλες οι μεταδόσεις επιτρέπουν στον ελκυστήρα να φτάσει άνετα σε τελική ταχύτητα 40 km/h.

 Η νέα σειρά Spire F Trend είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους    μετάδοσης:

  • 4 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 8 εμπρός + 8 Πίσω
  • 5 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 10 εμπρός + 10 Πίσω
  • 5 μηχανικές συγχρονισμένες, 3 περιοχές και υπεραργό (ελάχιστη ταχύτητα 180 m/h). Συνολικά 15 εμπρός + 15 Πίσω

PTO

Πίσω δυναμοδότης PTO 540 στροφών στη βασική έκδοση και PTO 540 -540 E στον προαιρετικό εξοπλισμό. Αυτά δίνουν τη δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής χρήσης ακόμη και με τα πιο ‘’βαριά’’ παρελκόμενα μηχανήματα.

Σύστημα ανύψωσης

Το μηχανικό σύστημα ανύψωσης προσφέρεται σε 2 εκδόσεις. Με ανυψωτική ικανότητα  2700kg στη βασική έκδοση και 3050kg στον προαιρετικό εξοπλισμό. Οι αναμονές του υδραυλικού συστήματος είναι 4 στη βασική έκδοση και 6 στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Συμπερασματικά, ο διάδοχος του προηγούμενου επιτυχημένου μοντέλου Trend, παραμένει να είναι ένα εργαλείο ιδανικό για καθημερινή εργασία σε δενδροκαλλιέργειες και αμπελοκαλλιέργειες. Διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις σε επίπεδο μηχανικής αλλά και εργονομίας. Προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμων και μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα ανταποκριθεί και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο είναι και ο νέος σχεδιασμός στο καπό που κάνει το νέο Lamborghini ακόμη πιο στιλάτο…!  

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ