Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Lamborghini τρακτέρ – Νέες κυκλοφορίες

Η Lamborghini παράγει τρακτέρ από το 1948 και είναι μια μάρκα που ξεχωρίζει από το πλήθος. Για πολλά χρόνια ήταν ένας από τους δύο μόνο κατασκευαστές στον κόσμο που κατασκεύαζαν μεγάλα τρακτέρ με κινητήρες άνω των 200 ίππων. Τα τρακτέρ τους είναι όλα μοναδικά: Δεν έχουν ανταγωνιστή!

Από πότε παράγονται τα Lamborghini trattori / τρακτέρ;

Τα τρακτέρ Lamborghini παράγονται από το 1948 στο Cento της Ιταλίας. Διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μοντέλα με μια ποικιλία επιλογών και αξεσουάρ που ταιριάζουν στις ανάγκες σου!

Το Cento είναι μια μικρή πόλη στην επαρχία της Φεράρα, η οποία βρίσκεται περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ της Μπολόνια και της Πάρμας στη Βόρεια Ιταλία. Το εργοστάσιο Lamborghini trattori, ιδρύθηκε επίσης σε κοντινή απόσταση στην Sant’Agata Bolognese από τον ίδιο τον Ferruccio Lamborghini, ο οποίος προερχόταν από αγροτικό υπόβαθρο.

O  Ferruccio Lamborghini. Πηγή: https://www.newsauto.gr/news/ferruccio-lamborghini-apo-ti-rodo-sti-miura/

Πώς έχουν σχεδιαστεί τα Lamborghini;

Τα Lamborghini έχουν σχεδιαστεί για την αντοχή και την ασφάλεια. Η εταιρεία διαθέτει τη δική της πίστα δοκιμών, με απότομες κλίσεις και βραχώδεις επιφάνειες, όπου τα τρακτέρ μπορούν να δοκιμαστούν και να φτάσουν στα όρια τους!

Σχεδιάστηκε επίσης, για την εργασία στο χωράφι και στο δρόμο, με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες!

  • Η ασφάλεια είναι σημαντική όταν πρόκειται για την κατασκευαστική ικανότητα των τρακτέρ. Η ασφάλεια του αγρότη μπαίνει σε προτεραιότητα.
  • Η εταιρεία διαθέτει τη δική της πίστα δοκιμών, με απότομες κλίσεις και βραχώδεις επιφάνειες, όπου τα τρακτέρ μπορούν να δοκιμαστούν και να φτάσουν στα όρια τους. Είναι ο μόνος τρόπος για να φανούν τυχόν ατέλειες και ελαττώματα.
  • Τα τρακτέρ της Lamborghini είναι σχεδιασμένα για να τα καταφέρνουν σε κάθε είδους αγροτική δραστηριότητα. Για αυτό το λόγο όπως μπορείς να δεις παρακάτω διαθέτει και μεγάλη γκάμα από σειρές τρακτέρ.
Δείγματα από τα τρακτέρ της Lamborghini

Πώς τροφοδοτείται ένας κινητήρας της Lamborghini trattori;

Ένα (παράδειγμα) τρακτέρ παραδείγματος χάριν το Spire F Trend προσφέρεται με κινητήρες FarMotion 35, turbo-intercooler. Ένας ακούραστος και ανθεκτικός κινητήρας με μειωμένους ρύπους και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα EGR που ανακυκλώνει τους ρύπους μόνο όταν αυτό χρειάζεται , στις απαραίτητες ποσότητες και με καταλύτη DOC στα πρότυπα των κανονισμών της φάσης κινητήρων Stage V.

Ο υψηλής πίεσης (2000 bar) ηλεκτρονικά υπέρ τροφοδοτούμενος κινητήρας Common Rail με 7 υπέρ τροφοδότες εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία προσφέροντας εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία στις γραμμές.

Αυτή η αμεσότητα προσφέρεται για τις δενδροκομικές καλλιέργειες, στα αμπέλια και σε άλλες συμπληρωματικές εργασίες. Ο χειριστής μπορεί ακόμη να αποθηκεύσει και να επαναφέρει τις ιδανικές ταχύτητες που επιθυμεί για κάθε παρελκόμενα του. Έτσι λοιπόν επιτυγχάνεται η μέγιστη παραγωγικότητα ανεξάρτητα από φορτία.

Πώς κινείται ο κινητήρας;

Έχει την ικανότητα να κινείται με το ίδιο σύστημα: Με συνολική ισχύ άνω των 350 ίππων, πρόκειται για την ισχυρότερη Lamborghini που κατασκευάστηκε ποτέ και αποδίδει όλη αυτή την ισχύ αποτελεσματικά μέσω ενός μεγάλου εύρους ταχυτήτων.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των χαρακτηριστικών καθιστά αυτή τη Lamborghini μία από τις ισχυρότερες Lamborghini που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Τα τρακτέρ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό τους, είναι ικανά να μετακινούν με ευκολία τα πιο βαριά φορτία στο αγρόκτημα ή τον κήπο σου.

Οι νέες σειρές τρακτέρ της Lamborghini είναι κάτι που πρέπει να δεις!

1. CRONO 70 – 80 – 90 – 100

Η νέα σειρά Crono προσφέρει συνολικά 6 μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων δύο παραλλαγών 2WD. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν υπερσύγχρονους κινητήρες FARMotion που διατίθενται με 4 αποδόσεις ισχύος από 65 έως 97 HP, για να τονίσουν την ήδη εξαιρετική ευελιξία αυτών των μηχανών.Καινούργια είναι και τα δύο συστήματα πέδησης του τρακτέρ και του τρέιλερ και συμμορφώνονται ήδη με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας.

2. SPIRE S/V VRT 90-95-100-105-11

5Εξαιρετική απόδοση, παραγωγικότητα και άνεση σε ένα εξειδικευμένο τρακτέρ. Είτε εργάζονται σε οπωρώνα, αμπελώνες είτε χρησιμοποιούνται για εργασίες φροντίδας δημόσιων χώρων ή εργασίες εξωραϊσμού, τα τρακτέρ της οικογένειας Lamborghini Spire S/V VRT Stage V έχουν σχεδιαστεί για ασυμβίβαστη παραγωγικότητα. Η οικογένεια Spire S/V VRT επαναπροσδιορίζει την έννοια ενός εξειδικευμένου τρακτέρ για εξαιρετικά απαιτητικές εφαρμογές.Χαρακτηριστικά όπως το συνεχώς μεταβαλλόμενο κιβώτιο ταχυτήτων VRT, η εξαιρετικά άνετη καμπίνα τελευταίας γενιάς και το ισχυρό υδραυλικό σύστημα εξασφαλίζουν κορυφαία παραγωγικότητα. Κάθε τρακτέρ Spire S/V VRT μπορεί να διαμορφωθεί ξεχωριστά για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες της εργασίας με καλλιέργειες υψηλής αξίας. Ολική παραμετροποίηση: Κάθε πτυχή αυτών των τρακτέρ, από τον εξοπλισμό και τα υδραυλικά έως τους PTO, μπορεί να επιλέγει για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησης σας και των δραστηριοτήτων της.

3. STRIKE TB 105 – 115

Τα νέα τρακτέρ Strike TB 105-115 είναι ιδανικά για ελαιώνες, οπωρώνες χαμηλής πυκνότητας και θερμοκήπια με τούνελ. Αυτή η νέα σειρά τρακτέρ όχι μόνο είναι πιο ισχυρή, με το νέο FARMotion που προσφέρεται με ισχύ από 102 έως 113 HP, είναι επίσης ασφαλέστερη από ποτέ, με νέα συστήματα πέδησης για το τρακτέρ και το ρυμουλκούμενο που συμμορφώνονται και τα δύο με την πιο αυστηρή νομοθεσία ασφάλειας.

Η νέα οικογένεια Strike TB 105-115 προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή διαμορφώσεων μετάδοσης και PTO για να καλύψει τέλεια τις ανάγκες κάθε φάρμας.

Βρες τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη στην ιστοσελίδα του (πάτησε το link) και επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά στο νούμερο που θα βρεις εκεί!

Αξίζεις και εσύ να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία ενός Lamborghini!

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ