Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

FMC Hellas: παρουσίαση των Εντομοκτόνων VERIMARK® 20 SC και BENEVIA® 10 OD

FMC Hellas παρουσίαση για το  Εντομοκτόνο VERIMARK® 20 SC

Στις 27 Φεβρουαρίου, 2024, η FMC Ελλάς διοργάνωσε μια εκδήλωση στα πλαίσια της καμπάνιας προώθησης των νέων σκευασμάτων της που περιέχουν τη δραστική ουσία Cyazypyr®.

Συνεργάτες της εταιρείας από τη Δυτική Πελοπόννησο, μια σημαντική περιοχή για την καλλιέργεια του καρπουζιού και του πεπονιού, προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο για το Εντομοκτόνο  VERIMARK® 20 SC.

Η παρουσίαση του Εντομοκτόνου   VERIMARK® 20 SC περιλάμβανε τη χρήση του προϊόντος με στάγδην άρδευση στα πρώτα στάδια της καλλιέργειας του καρπουζιού και πεπονιού, σε συνέχεια σχετικής έγκρισης 120 ημερών που δόθηκε από το ΥΠΠΑτ.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη ευκαιρία να μάθουν τις μοναδικές ιδιότητες της δραστικής ουσίας  Cyazypyr® και την ορθή χρήση του Εντομοκτόνου  VERIMARK® 20 SC που την περιέχει.

Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο καθώς το Εντομοκτόνο  VERIMARK® 20 SC θα συμβάλλει σημαντικά στον έλεγχο σοβαρών εχθρών που προσβάλλουν τις δύο αυτές καλλιέργειες.

Ο κος Αρης Λιούπης, Γενικός Διευθυντής της ελληνικής οργάνωσης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.  Ο κος Χρήστος Θεοχάρης,Διευθυντής Πωλήσεων, έκανε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας και ο Κος Γιώργος Κολιόπουλος, Marketing Field Specialist, ανέλυσε τα χαρακτηριστικά της δραστικής ουσίας  Cyazypyr® και του σκευάσματος VERIMARK® 20 SC.

FMC Hellas παρουσίαση των  Εντομοκτόνων VERIMARK® 20 SC και  BENEVIA® 10 OD

Στις 29 Φεβρουαρίου, 2024 η FMC Ελλάς διοργάνωσε μια εκδήλωση στα πλαίσια της καμπάνιας προώθησης των νέων σκευασμάτων της που περιέχουν τη δραστική ουσία Cyazypyr®. Τα Εντομοκτόνα VERIMARK® 20 SC και BENEVIA® 10 OD, εγκρίθηκαν προς τα τέλη του 2023 και ήταν η κατάλληλη εποχή για την επίσημη παρουσίαση τους σε πελάτες και επαγγελματίες αγρότες.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Επιλεγμένοι συνεργάτες της περιοχής που ασχολούνται με τις κηπευτικές καλλιέργειες, προσκλήθηκαν για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση για τα δύο νέα Εντομοκτόνα  VERIMARK® 20 SC και BENEVIA® 10 OD.

Οι προσκεκλημένοι, είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις μοναδικές ιδιότητες της δραστικής ουσίας  Cyazypyr® και την ορθή χρήση των Εντομοκτόνων  VERIMARK® 20 SC και BENEVIA® 10 OD που την περιέχουν.

 Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο καθώς και τα δύο προϊόντα θα συμβάλλουν σημαντικά στον έλεγχο σοβαρών εχθρών που προσβάλλουν τα λαχανικά.  

Ο κος Αρης Λιούπης, Γενικός Διευθυντής της ελληνικής οργάνωσης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους,  τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και έκανε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας, ενώ ο Κος Κώστας Αναγνώστου, Insecticides Product Manager, ανέλυσε τα χαρακτηριστικά της δραστικής ουσίας  Cyazypyr® και την ορθή χρήση των Εντομοκτόνων VERIMARK® 20 SC και BENEVIA® 10 OD.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ