Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Elia Lesvos Confest: συνέδριο – φεστιβάλ για την ελιά

Στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
Δύο εβδομάδες έμειναν για το πρώτο διεθνές συνέδριο – φεστιβάλ για την Ελιά στη Λέσβο «Elia Lesvos Confest». Το πρώτο αυτό φεστιβάλ θα είναι τριήμερο.

Διοργανώνεται από τον Σύλλογο «Ελαίας Νήσος Λέσβος» και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ως διοργανωτή. Το Elia Lesvos Confest θα λάβει χώρα στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.Περισσότεροι από 40 κορυφαίοι ομιλητές, διεθνείς επιστήμονες και ειδικοί στην ελιά, θα ενημερώσουν το κοινό, δημοσιογράφους και επαγγελματίες, κατόπιν ελεύθερης συμμετοχής, για θέματα σχετικά με την επιστήμη, την τεχνολογία,
το περιβάλλον, τις καινοτόμες τάσεις καλλιέργειας, τον πολιτισμό, την υγεία, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.

Καλεσμένοι από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο
Τις ομιλίες του Συνεδρίου Elia Lesvos Confest θα παρακολουθήσουν δωρεάν και με ταυτόχρονη μετάφραση και φυσική παρουσία ενδιαφερόμενοι από το νησί της Λέσβου και ταυτόχρονα, καλεσμένοι και παρευρισκόμενοι από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Από τον Σύλλογο «Ελαίας Νήσος Λέσβος» θα αποσταλεί ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης, σε όσους συμμετάσχουν και στις τρεις ημέρες των εργασιών του Συνεδρίου. Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τη φόρμα εγγραφής για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για δωρεάν παρακολούθηση του Elia Lesvos Confest στη σχετική ιστοσελίδα του συνεδρίου – φεστιβάλ.

https://www.elialesvosconfest.com/

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ