Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

BKT : Νέα σειρά ελαστικών 70 τεχνολογίας για ελκυστήρες

Η BKT ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ AGRIMAXFACTOR, ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΙΡΑ 70:
ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η άριστη σταθερότητα και ο άριστος έλεγχος συγκαταλέγονται μεταξύ των κύριων χαρακτηριστικών αυτής της ολοκαίνουργια σειράς που αποτελεί ιδανική λύση για εργασίες μεταφοράς και οργώματος του εδάφους.
Επίσης, για πρώτη φορά εμφανίζεται το λογότυπο E-READY προκειμένου να υπογραμμίσει τη δέσμευση της BKT στην ηλεκτροκίνηση.

EIMA (Μπολόνια Iταλίας), 9-13 Νοεμβρίου 2022 – Σημαντικές καινοτομίες στην ΒΚΤ. Η πολυεθνική εταιρεία από την Ινδία παρουσιάζει το AGRIMAXFACTOR, την ολοκαίνουργια σειρά 70 της BKT για ελκυστήρες, η οποία αποτελεί ιδανική λύση για εργασίες μεταφοράς και οργώματος του εδάφους.
Το AGRIMAXFACTOR αποτελεί το νέο όνομα για μια νέα ταυτότητα ελαστικού και επιπρόσθετη απόδειξη της δέσμευσης της BKT να προσφέρει πάντα λύσεις που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά για μια αγορά με ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται για την ανταπόκριση της εταιρείας στο αίτημα για ένα μεγαλύτερο ελαστικό. Αρχίζοντας από τη διεξοδική μελέτη των τάσεων της αγοράς, καθώς επίσης και τα σχόλια των πελατών και των χρηστών των προϊόντων, η BKT καθόρισε τους τομείς στους οποίους επικέντρωσε τις δραστηριότητες ανάπτυξης. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα ολοκαίνουργιο προϊόν, γεμάτο μοναδικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά που το καθιστούν αριστούργημα της τεχνολογίας και του αισθητικού σχεδιασμού.

Η σχεδίαση του πέλματος έχει βελτιωθεί από τεχνική άποψη με την αύξηση του μήκους και την αλλαγή του προσανατολισμού και της γωνίας των τακουνιών, προκειμένου να εξασφαλιστεί καλύτερος έλεγχος και ομαλή κίνηση στον δρόμο.

Η εξαιρετική σταθερότητα και η γρήγορη απόκριση διεύθυνσης – ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες και υπό συνθήκες έντονης καταπόνησης – εξασφαλίζονται από τον εξαιρετικά ισχυρό σκελετό που κατασκευάζεται από πολυεστέρα, ένα υλικό που αντικαθιστά το νάιλον. Ειδικότερα, υπάρχουν έξι ιμάντες πολυεστέρα και τέσσερις ισχυρές στρώσεις πολυεστέρα που παρέχουν υψηλή σταθερότητα σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Η αυξημένη άνεση αποτελεί επιπλέον πλεονέκτημα αυτού του καινοτόμου προϊόντος.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Όπως και το πρώτο προϊόν, το AGRIMAXFACTOR φέρει το λογότυπο «E-READY» ως ένδειξη της δέσμευσης της BKT στην ηλεκτροκίνηση, η οποία θα επεκταθεί σε όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Αυτό υπογραμμίζει επίσης τη δέσμευση της BKT στην πρόβλεψη των αναγκών της αγοράς μέσω καινοτόμων και συγκεκριμένων τεχνολογιών. Τα ηλεκτρικά οχήματα αντιπροσωπεύουν νέες προκλήσεις και διαφορετικές ανάγκες, απαιτώντας υψηλότερη ροπή και μεγαλύτερο βάρος στο ελαστικό. Η υψηλή ροπή καθιστά απαραίτητη την ανάπτυξη νέων σχεδίων και μειγμάτων για τα πέλματα, που θα προσφέρουν καλύτερη αντοχή στη φθορά.

Δεν θα πρέπει να παραβλεφθεί η εξαιρετική αισθητική αυτού του νέου προϊόντος: Το λογότυπο AGRIMAXFACTOR στο ελαστικό χρησιμοποιεί την ίδια αποκλειστική γραμματοσειρά της BKT με το ελκυστικό “F” για το FACTOR στο κέντρο, μέσα σε ένα απολύτως δυναμικό σχήμα.

Το AGRIMAXFACTOR, ο νέος υπέροχος σύμμαχος για χρήση σε πολυποίκιλες συνθήκες στο χωράφι και στον δρόμο, είναι ήδη διαθέσιμο σε τρεις διαστάσεις 600/70 R 30, 710/70 R 42 που επισημαίνονται από το σύμβολο δείκτη φορτίου/ταχύτητας 173 D και 710/70 R 42 που επισημαίνεται από το σύμβολο δείκτη φορτίου/ταχύτητας 176 D. Τουλάχιστον δώδεκα πρόσθετες διαστάσεις βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης και θα είναι έτοιμες για παρουσίαση μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Laura Pedrali, BKT Europe Media Relations of the Indian tire manufacturer BKT

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ