Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

AFFA 2024 Απονομή Βραβείων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των βραβείων γεύσης και ποιότητας Athens Fine Food Awards (AFFA) 2024 στο πλαίσιο της 10ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Food Exhibition.
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο stage του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές καθώς και η λίστα των προϊόντων που διακρίθηκαν με τα αστέρια AFFA 2024. Για το 2024 ξεχώρισαν για την ποιότητα, τη γεύση και την καινοτομία τους 25 προϊόντα, ενώ ένα έως τρία αστέρια απέσπασαν 75 προϊόντα. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος τους, καθώς στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν Έλληνες chef με διάκριση Michelin, chef που υπηρετούν την ελληνική κουζίνα σε κορυφαίο επίπεδο, επαγγελματίες με εμπειρία στη χρήση ελληνικών προϊόντων, τροφοσυλλέκτες και καλλιεργητές βοτάνων, εξειδικευμένοι sommelier, F&B Managers, δημιουργοί οπτικής επικοινωνίας με σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό και εξειδίκευση στο τρόφιμο κ.ά.

Στην φετινή εκδήλωση τα βραβεία στους μεγάλους νικητές απένειμαν οι :
1.  Κωστής Μοσχονάς, CEO της RM International (Platinum)2.  Μπράνισλαβ «Μπάνε» Πρέλεβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Dry Food) 3.  Κώστας Μπουγιούρης, Head Chef του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» (Frozen Food) 4.  Κωνσταντίνος Τερτιβανίδης, Επικεφαλής Εθνικού panel ελιάς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Olive oil)5.  Γιάννης Καρβέλας, πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert, μέλος της κριτικής Επιτροπής AFFA (Spirits & Beverages)
6.  Μάλαμα Μπανάβου, Μαγείρισσα, μέλος της κριτικής επιτροπής AFFA (Innovation)
7.  Χρήστος Σιώμος, Sommelier, μέλος της κριτικής επιτροπής των AFFA (Newcomer)
8.  Γεωργία Κουτσούκου, chef, μέλος της κριτικής επιτροπής AFFA (Organic & Fuctional)9.  Χάρης Τζαννής, πρόεδρος των AFFA (Packaging)

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ