Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

ADAMA Ελλάς: Αλλαγή επωνυμίας από ΑΛΦΑ Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ

Ο νέος γενικός διευθυντής Fernando Orndarza μας ενημερώνει ότι: Από 7/10 αλλάζει η επωνυμία σε Adama Ελλάς Μονοπρόσωπη ΑΕ Λύσεις για την γεωργία, από Άλφα γεωργικά εφόδια .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Όλα τα νόμιμα παραστατικά μετά από αυτήν την ημερομηνία θα εκδίδονται πλέον με αυτήν την επωνυμία , ενώ θα προβούμε και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από τη νομοθεσία και προκύπτουν από την αλλαγή αυτή. Αντίστοιχες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στις εταιρικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις τον εταιρικό ιστότοπο και τους λογότυπους της εταιρείας , εξασφαλίζοντας παράλληλα την ομαλή λειτουργία για μια επιτυχή μετάβαση στο νέο περιβάλλον

Εμείς όλοι οι εργαζόμενοι στην ΑΛΦΑ ΓΕ ΑΕΒΕ είμαστε υπερήφανοι για την θέση της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά και ενθουσιασμένοι με τις νέες προοπτικές από την πλήρη ένταξή της στην μεγάλη παγκόσμια οικογένεια της ADAMA . Ταυτόχρονα νιώθουμε την ευθύνη και την δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες μας να ανταποκριθούμε στην βαριά κληρονομιά που μας παραδίδεται και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της εταιρίας μας μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων.

Fernando Orndarza
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ