Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img
spot_img
spot_img

Αναταραχή μεγάλη … Έφτασαν στην πόρτα του Ευρωκοινοβουλίου οι αγρότες στις Βρυξέλλες

spot_img
spot_img

Σε νυχτερινό σκηνικό έντασης εξελίχθηκε η κινητοποίηση των αγροτών στις Βρυξέλες, όταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα περισσότερα από 100 τρακτέρ απέκλεισαν τη λεωφόρο Rue de la Loi, μπροστά από τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αιφνιδιάζοντας τις Αρχές.

Η κινητοποίηση σημειώθηκε αιφνιδιαστικά, καθώς σύμφωνα με όσα μετέδιδαν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, η άφιξη των αγροτών στην πρωτεύουσα του Βελγίου αναμενόταν για τις πρωινές ώρες της Πέμπτης. Ωστόσο, λίγο μετά τις 23:00 τοπική ώρα, πομπή με περισσότερα από 100 τρακτέρ διέσχισε τη λεωφόρο Rue de la Loi, τον κεντρικό οδικό άξονα που περνά μπροστά από τα κτίρια της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τη συνδρομή ελικοπτέρων και αύρων, προκειμένου να αποτραπεί περαιτέρω κλιμάκωση και να διατηρηθεί ο έλεγχος γύρω από τα ευρωπαϊκά θεσμικά κτίρια. Η παρουσία των τρακτέρ στο κέντρο των Βρυξελλών προκάλεσε κυκλοφοριακή ασφυξία και έντονη κινητικότητα των Αρχών, ενώ η κατάσταση παρακολουθείται στενά από τις βελγικές αρχές ασφαλείας.

Σεισμός στις Βρυξέλλες... Έφτασαν στην πόρτα του Ευρωκοινοβουλίου οι αγρότες - Δακρυγόνα και επεισόδια κατά της ελίτ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ