Η Σπυριδούλα Κυριαζή, υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος του οινοποιείου Vaios Ganis Organic Wines από τον Δομοκό, στη βόρεια Φθιώτιδα μίλησε στο FD.
Το οινοποιείο παρουσίασε έξι ετικέτες, τρία φρέσκα blend και τρία παλαιωμένα μονοποικιλιακά κρασιά, με τα νέα εμφιαλωμένα μόλις τρεις ημέρες πριν το φεστιβάλ.
Η φετινή παραγωγή ήταν ποιοτικά πολύ καλή, αλλά μειωμένη ποσοτικά λόγω καύσωνα, περονόσπορου και απωλειών από πουλιά, με αποτέλεσμα την πλήρη απουσία Αγιωργίτικου. Το οινοποιείο διατηρεί εξαγωγική παρουσία στη Γερμανία
Πηγή: FOODReporter














