ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ που συμμετέχουν στη δράση το 2025:
- Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη
- Ζυθοποιία Πηνειού ΑΕ στη Λάρισα
- Ικαριακή Ζυθοποιία στην Ικαρία
- Κρητικές Ζυθοποιίες -Ζηδιανάκης στο Ηράκλειο Κρήτης
- Κρητική Ζυθοποιία στα Χανιά Κρήτης
- Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο
- Μικροζυθοποιία Local streets beer στον Βόλο
- Μικροζυθοποιία Μυκόνου στη Μύκονο
- Μικροζυθοποιία Septem στο Ωρολόγιο Αυλωναρίου Εύβοιας
- Ολυμπιακή Ζυθοποιία στη Ριτσώνα Εύβοιας
- Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης στη Θεσσαλονίκη
- Siris Craft Brewery στις Σέρρες

H Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών αγκαλιάζει την μπύρα που παράγεται στην Ελλάδα, ενθαρρύνοντας και υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες των Ζυθοποιών για την οικονομία, την κοινωνία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους.
Στον πυρήνα της αποστολής της βρίσκεται η υπεύθυνη κατανάλωση μπύρας στο πλαίσιο ενός ισορροπημένου και υγιεινού τρόπου ζωής. Ως θεματοφύλακας του κλάδου της ζυθοποιίας, μέσα από νομοθετικές πρωτοβουλίες, καμπάνιες ενημέρωσης, συνέδρια, εκδηλώσεις και επιστημονικές έρευνες, παρακολουθεί, στηρίζει και υιοθετεί καλές πρακτικές για τη διασφάλιση της ποιότητας, της ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής και διακίνησης. Η ακλόνητη δέσμευση προς τους καταναλωτές, λειτουργεί ως γνώμονας για καθιέρωση και τήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας.
H Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών εργάζεται καθημερινά για ένα μέλλον όπου η μπύρα δεν προσφέρει απλώς απόλαυση, αλλά αποτελεί μέσο ανάπτυξης, καλλιεργεί την ενότητα και ισονομία στον κλάδο και αφήνει ένα θετικό αποτύπωμα στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.