Μετά τις 15 Μαΐου αναμένεται να κλείσουν οριστικά οι παραγωγικές εγκαταστάσεις για το brand Κάμπος Χίου στη Χίο, με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του λογιστηρίου. Όπως πληροφορήθηκε το FOODReporter, η Ελληνικά Γαλακτοκομεία, που ολοκλήρωσε την εξαγορά της βιομηχανίας χυμών και αναψυκτικών Κάμπος Χίου τον περασμένο Ιανουάριο, αποφάσισε να μεταφέρει το σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας στο νέο εργοστάσιο αναψυκτικών της Κλιάφα στα Τρίκαλα. Το σύνολο του σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού που διέθετε η διοίκηση Ζαννάρα στο εργοστάσιο της Χίου έχει ήδη μεταφερθεί στα Τρίκαλα. Παράλληλα, έχει λυθεί η συνεργασία με το προσωπικό που αναφερόταν στη Χίο. Η συγκομιδή χυμών για τη φετινή χρονιά από τους συνεργαζόμενους παραγωγούς διεξήχθη κανονικά, σε πλήρεις ποσότητες. Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία έχει αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να συγκεντρώνει τους όγκους ποσοτήτων για την παραγωγή και τυποποίηση των προϊόντων της υπό το brand Κάμπος Χίου, από την Χίο μία φορά το χρόνο, όπως γινόταν μέχρι και φέτος. Θα συμπληρώνει τις ανάγκες παραγωγής με χυμούς Ελλήνων παραγωγών από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Πηγή: Κωνσταντίνος Βορίλας – FOODReporter,
Κάμπος Χίου: Οριστικό κλείσιμο του εργοστασίου στη Χίο
Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google