Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

8η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition έρχεται στις 4/2/22

 Έπειτα από 2 χρόνια αναμονής οι παραγωγοί των πιο premium ελληνικων προϊόντων συναντιούνται ξανά στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition απο τις 04 έως τις 06 Φεβρουαρίου 2022, στο Mec Παιανίας.
Η έκθεση που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από τους Έλληνες παραγωγούς, επιστρέφει δυναμικά με σκοπό να ενισχύσει την εξωστρέφεια στην μετά covid εποχή.    Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που ξεχώρισε και τιμήθηκε με δύο βραβεία στα Exhibition Marketing Awards 2020 έρχεται το 2022 με περισσότερες καινοτόμες προτάσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία Covid-Ι9. Στην ενιαία εκθεσιακή αίθουσα του MEC Παιανίας, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ φιλοδοξεί να προσφέρει μια νέα εκθεσιακή εμπειρία αξιοποιώντας πλήρως τις ευρύχωρες εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου στις απαιτήσεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων ασφαλείας.
Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των παραγωγών, προχωρά στην νέα εποχή και διοργανώνει όλες τις εμπορικές B2B συναντήσεις ψηφιακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα μετά την έκθεση. 
Επιπλέον, η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition τιμά φέτος την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος διοργανώνοντας πληθώρα μαγειρικών εκδηλώσεων, ενώ στο stage της αγαπημένης ενότητας “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στοχευμένα workshops και θεματικές παρουσιάσεις. Τέλος, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα βραβευτούν τα προϊόντα εκείνα που ξεχώρισαν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την καινοτομία και την συσκευασία τους στα Athens Fine Food Awards 2022, τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης της χώρας. Περισσότερα από 300 προϊόντα, από πάνω από 200 παραγωγούς θα διααγωνιστούν σε 25 κατηγορίες αξιολόγησης.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ