Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Ζωοτροφές στέλνει η Κεντρική Μακεδονία στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

20 τόνους ζωοτροφών συγκέντρωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης για να στηρίξει και να ενισχύσει έμπρακτα τις πυρόπληκτες περιοχές που δοκιμάζονται στην Εύβοια. Αλλά επίσης και η βιομηχανία ζωοτροφών Αμβροσιάδης έστειλε ζωοτροφές. Αναλυτικότερα:

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, στους δήμους και τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις πυρκαγιές. Την προηγούμενη εβδομάδα διαθέσαμε 54 γεννήτριες, που βοηθούν τους κατοίκους της Εύβοιας, αλλά και την Αυτοδιοίκηση στη διαχείριση της δύσκολης καθημερινότητας. Αυτήν την εβδομάδα αποστέλλουμε 20 τόνους ζωοτροφών, που θα βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχιστούν αμείωτες το επόμενο διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις δεκάδες εταιρίες και τους ιδιώτες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας. Στα δύσκολα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι», σημειώνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η βοήθεια αφορά σε ποσότητες ζωοτροφών για αιγοπρόβατα και αμνοερίφια στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας. Οι ζωοτροφές παραδόθηκαν στην Ιστιαία, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του κ. Τζιτζικώστα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διέθεσε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος 54 βενζινοκίνητες γεννήτριες που θα βοηθήσουν στη μάχη κατά των πυρκαγιών και θα στηρίξουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί στην περιοχή. Επίσης, σε όλες τις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τρέχει η δράση «Είμαστε Δίπλα σας» για τη συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να ενισχυθούν οι πληγέντες συμπολίτες μας που δοκιμάζονται στις πυρόπληκτες περιοχές όλης της χώρας.

Αποστολή 6.400 κιλών ζωοτροφών από την «βιομηχανία ζωοτροφών Αμβροσιάδη»

Ευαισθητοποιημένη για το μέγεθος της καταστροφής που συντελέστηκε από την καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια, η εταιρία «Βιομηχανία Ζωοτροφών Αμβροσιάδη» από την Πιερία,  απέστειλε τις προηγούμενες ημέρες στην ΕΑΣ Εύβοιας την συνολική ποσότητα των 6.400 κιλών συμπυκνωμένων ζωοτροφών προσφορά της πτηνοτροφικής οικογένειας παραγωγών της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ, κτηνοτρόφων από το Ν.Πιερίας, Ν.Λάρισας, και καταστημάτων της Κατερίνης, για να καλυφτούν οι ανάγκες των κτηνοτρόφων που επλήγησαν από την τεράστια καταστροφή, ούτως ώστε με ευθύνη της Οργάνωσης να μοιραστούν οι ζωοτροφές σε αυτούς.

Η «Βιομηχανία Ζωοτροφών Αμβροσιάδη» στέκεται κατ αυτόν τον έμπρακτο τρόπο στους πληγέντες συνανθρώπους μας, κτηνοτρόφους αποδεικνύοντας την αλληλεγγύη  της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ