Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

1ος Εθνικός Διαγωνισμός ECOTROPHELIA

O Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών-ΣΕΒΤ διεξάγει σήμερα την Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού καινοτόμων προϊόντων διατροφής ECOTROPHELIA 2021, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2021, στις 16:00, μέσω live streaming.

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται, εδώ και 11 χρόνια, από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών. Από το 2011 μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 540 φοιτητές, από 15 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, έχουν συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, δημιουργώντας και προσφέροντας στη Βιομηχανία Τροφίμων περισσότερα από 100 καινοτόμα προϊόντα διατροφής με στοιχεία οικολογικής καινοτομίας. Επιπλέον, οι ελληνικές ομάδες έχουν διακριθεί 4 φορές στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό, κατακτώντας δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο βραβεία! Πατώντας εδώ θα βρείτε αναλυτική ενημέρωση για τον φετινό Διαγωνισμό.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση σας στέλνουμε τον σύνδεσμο, που οδηγεί κατευθείαν στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της εκδήλωσης, όπου θα υπάρχει το live streaming.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ημέρα του Διαγωνισμού στην Πλατφόρμα θα λειτουργούν από το πρωί ψηφιακά περίπτερα (digital booths) με τα προϊόντα που συμμετέχουν και έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να τα «επισκεφτείτε», να μιλήσετε ζωντανά με εκπροσώπους από τις διαγωνιζόμενες Ομάδες και να γνωρίσετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαγωνιζόμενων τροφίμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ