Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Όμιλος Ηρακλής: Δωρεά οχήματος για την αντιπυρική προστασία της Πεντέλης

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ Πιστός στη δέσμευσή του για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ουσιαστική στήριξη των τοπικών κοινωνιών, , προχωρά σε δωρεά οχήματος προς το Δήμο Πεντέλης, με σκοπό να συμβάλει ενεργά στις αυξημένες απαιτήσεις για τη θωράκιση της περιοχής από τις πυρκαγιές.Αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των σχεδίων πυρασφάλειας των τοπικών κοινωνιών για την προστασία του δασικού οικοσυστήματος, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ χορηγεί ένα 4×4 όχημα στο Δήμο Πεντέλης, σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών του καλοκαιριού. Με αυτό τον τρόπο, συνεισφέρει στη διευκόλυνση της πρόσβασης των μέσων πυρόσβεσης στο εσωτερικό του δάσους, ενισχύοντας ουσιαστικά την πυροπροστασία του Πεντελικού Όρους.

«Ευχαριστώ θερμά τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ για την δωρεά προς το Δήμο μας. Πρόκειται για μία σημαντική ενίσχυση του εξοπλισμού της Πολιτικής Προστασίας, η οποία σε συνδυασμό με τη δημιουργία του νέου υπερσύγχρονου Κέντρου Επιχειρήσεων και τον εμπλουτισμό του εξοπλισμού της παρακολούθησης του Πεντελικού βουνού με ψηφιακά μέσα αποτελούν ένα σύνολο ενεργειών που υλοποιήσαμε με στόχο τη διαφύλαξη του πρασίνου και του δάσους, αλλά και την προστασία των συμπολιτών μας από έκτακτα δύσκολα φαινόμενα» ανέφερε η κα Δήμητρα Κεχαγιά, Δήμαρχος Πεντέλης.

Η κα Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά «Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, προχωρήσαμε στη δωρεά οχήματος κάνοντας ένα βήμα στην ενίσχυση της αντιπυρικής προστασίας του δασικού περιβάλλοντος και την ταχεία αντιμετώπιση πιθανούς πυρκαγιάς στο Πεντελικό Όρος. Βασικό μας μέλημα είναι να στεκόμαστε αρωγοί στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, αναγνωρίζοντας και προσφέροντας λύσεις στις προκλήσεις που δημιουργεί η κλιματική κρίση».

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ