Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τριήμερο εθνικό πένθος και ακύρωση των εκδηλώσεων, αναβολή της Agrothessaly για 1 βδομάδα

Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα σε όλους τους φορείς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, λόγω του τριήμερου πένθους.

Αναβλήθηκαν, λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, οι σημερινές συνεδριάσεις της Βουλής. Συγκεκριμένα αναβλήθηκε ο κοινοβουλευτικός έλεγχος (συζήτηση επικαίρων ερωτήσεων) και σειρά συνεδριάσεων κοινοβουλευτικών επιτροπών που επεξεργάζονται τα νομοσχέδια του υπουργείου Παιδείας για τον σχολικό εκφοβισμό και του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα τακτικά διοικητικά δικαστήρια.

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών με τους 57 νεκρούς και οι υπόλοιποι επιζώντες και τραυματίες .

Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Αναβάλλεται/μετακομίζει η Agrothessaly 2023 κατά 1 βδομάδα

Πάει για την επόμενη βδομάδα 5-9 Μαρτίου , αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναβάλλεται για 9-12 Μαρτίου η AgroThessaly μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Την αναβολή της13ης Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly» αποφάσισε ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΘ-HELEXPO μετά την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη και την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους.

Η AgroThessaly, που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 2 με 5 Μαρτίου αναβάλλεται για τις 9 με 12 Μαρτίου στον ίδιο χώρο στη Λάρισα (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης).

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι τόσο του Δήμου Λαρισαίων όσο και της ΔΕΘ-HELEXPO εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος.

Ακύρωση πανελλαδικής κινητοποίησης μελισσοκόμων στο κέντρο της Αθήνας

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για σήμερα πανελλαδική κινητοποίηση των μελισσοκόμων στο κέντρο της Αθήνας ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ, λόγω του δυστυχήματος των τρένων.

Με εκτίμηση, από το γραφείο της ΟΜΣΕ

Δωμάτια σε ξενοδοχεία της Λάρισας για συγγενείς νεκρών και αγνοούμενων διαθέτει ο Δήμος Λαρισαίων

Είκοσι τρία (23) δωμάτια σε ξενοδοχεία της Λάρισας διαθέτει ο Δήμος Λαρισαίων για τους συγγενείς θυμάτων και αγνοούμενων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη της Λάρισας και θα παραμείνουν για τις επόμενες ώρες.

Ειδικότερα, δέκα δωμάτια μίσθωσε απευθείας ο Δήμος Λαρισαίων, ενώ η εταιρεία «Γ. Χίγκας Γεωτεχνική» έθεσε στη διάθεση του Δήμου όλα τα δωμάτια που είχαν κρατηθεί και προπληρωθεί για τις ανάγκες της εταιρείας για το διάστημα 2 –5 Μαρτίου για την έκθεση «Agrothessaly», η οποία ως γνωστόν αναβλήθηκε.

Η διαχείριση των δωματίων γίνεται από τους κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Λαρισαίων που βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο και συνδράμουν στο έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί την εταιρεία Γ. Χίγκας  για την ευγενική της χειρονομία και την στάση αλληλεγγύης που επιδεικνύει.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ