Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα νέα για τις καινοτομίες της BKT συνεχίζονται: έφτασε το Ridemax FL 615

Seregno (Ιταλία), 29 Νοεμβρίου 2022 – Η σύγχρονη γεωργία προϋποθέτει τη χρήση βαρέων εξαρτημάτων όπως διασκορπιστές ή βυτία αλλά και άλλα ρυμουλκούμενα, προκειμένου να κάνουν την εργασία τους στον αγρό και να μετακινούνται από το ένα αγροτεμάχιο στο άλλο. Διαφορετικές εργασίες, διαφορετικές συνθήκες και διαφορετικές ανάγκες. Ένα δίλημμα για πολλούς καλλιεργητές όταν πρόκειται για την επιλογή του κατάλληλου ελαστικού, το οποίο να μπορεί να αντιμετωπίσει τις τελείως διαφορετικές απαιτήσεις που ισχύουν για τον δρόμο και για τον αγρό. Και πώς ένα ελαστικό μπορεί να μένει στην επιφάνεια επάνω από χαλαρό χώμα ή χορτολιβαδικές εκτάσεις, να προσφέρει πρόσφυση σε κανονικό δρόμο, να μεταφέρει βαριά φορτία και να εμποδίζει τη συμπύκνωση του εδάφους; – Η BKT γνωρίζει καλά αυτές τις προκλήσεις. Και είναι παρούσα, όταν αυτό που μετράει είναι η τεχνολογία των ελαστικών.

Η BKT, η πολυεθνική εταιρεία κατασκευής ελαστικών εκτός δρόμου από την Ινδία, η οποία έχει λανσάρει πρόσφατα πολυάριθμα καινοτόμα προϊόντα, είναι γνωστό ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες των χρηστών. Για αυτόν τον λόγο, η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα προϊόν το οποίο συνδυάζει πολλά κορυφαία χαρακτηριστικά: Το RIDEMAX FL 615, ένα ράντιαλ ελαστικό επίπλευσης, κατάλληλο για τους μη – κινητήριους τροχούς ρυμουλκούμενων, βυτίων και διασκορπιστών.

Το RIDEMAX FL 615 διαθέτει σκελετό με χαλύβδινους ιμάντες, που προσφέρει μεγάλη αντίσταση σε τρυπήματα και παράλληλα αυξημένη αντοχή και υψηλή φέρουσα ικανότητα. Ο στρογγυλεμένος ώμος και η μεγάλη επιφάνεια επαφής με το έδαφος εξασφαλίζουν μειωμένη συμπύκνωση του εδάφους, καθιστώντας το ελαστικό ιδανικό συνεργάτη για εργασίες σε χορτολιβαδικές εκτάσεις. Επιπλέον, η χαμηλή αντίσταση κύλισης και ο κορυφαίες ιδιότητες αυτο-καθαρισμού συμπληρώνουν τα διακεκριμένα του χαρίσματα και το κάνουν απόλυτα κατάλληλο για μεταφορικές εφαρμογές με υψηλά φορτία και βάρη. Με λίγα λόγια: Το RIDEMAX FL 615 μπορεί να αντεπεξέρχεται στις μεγάλες αποστάσεις μεταξύ αγροτεμαχίων και ταυτόχρονα να προστατεύει το έδαφος.

Και εδώ, αυτή η καινοτομία αποτελεί τεκμήριο της ικανότητας της ινδικής πολυεθνικής εταιρείας να εμπλουτίζει και να ανανεώνει διαρκώς την εκτενή γκάμα προϊόντων της με την ανάπτυξη νέων ελαστικών, τα οποία είναι αποδοτικά και τέλεια για όλες τις ανάγκες.  Και πραγματικά, κάθε περίπτωση μεταφοράς χρειάζεται το κατάλληλο γι’ αυτήν ελαστικό.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ