Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση εργασίας για την “τροποποιητική απόφαση” των επίσπορων καλλιεργειών

Την Τετάρτη ο Βουλευτής Γρεβενών είχε συνάντηση εργασίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ με τον Πρόεδρο Ευάγγελο Σημανδράκο για την “τροποποιητική απόφαση” .

Την τροποποιητική απόφαση , που αφορά την κατ΄εξαίρεση δυνατότητα στους δικαιούχους των σχεδίων βελτίωσης του μέτρου των νέων αγροτών και του υπομέτρου ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων να υποβάλλουν αίτημα διοικητικής πράξης για προσθήκη επίσπορης.

Σε αγροτεμάχια που δεν είχε εξαρχής δηλωθεί επίσπορη καλλιέργεια στις αιτήσεις του 2021  μετά από πολλές εισηγήσεις  που στο παρελθόν είχαν ανταλλάξει με επιστολές και ερωτήσεις ο Ανδρέας Πάτσης μαζί με άλλους βουλευτές μετά από αιτήματα αγροτών,  επιτέλους και διόρθωσης προφανών σφαλμάτων μέσω διοικητικών πράξεων.

Επίσης σημαντικό το ότι , ισχύει και για όλες τις περιπτώσεις ενστάσεων και ιεραρχικών προσφυγών. Πηγή:greveniotisa.gr

Σημείωση agroekfrasi.gr: Αυτήν ήταν και η τελευταία ενέργεια σαν βουλευτή Νέας Δημοκρατίας του νομού Γρεβενών καθότιν από χθες διεγράφη από τον κ.Μητσοτάκη και είναι πλέον ανεξάρτητος.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού:«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».

Του Ντίνου Μακά

patsis-voyleftis-568
Ο Ανδρέας Πάτσης

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ