Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην ΠΑΚ Θεσσαλίας (και) ο πρόεδρος του “Αγρογαλ” Δημήτρης Κόττης

Στις τάξεις της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης (ΠΑΚ) Θεσσαλίας ανήκει από τη  Δευτέρα 28/11/2022, ο επί χρόνια δραστήριος πρόεδρος του Δ.Σ. του δυναμικού Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Μετεώρων Καλαμπάκας “Αγρογαλ” και αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Μετεώρων κ. Δημήτρης Κόττης.

Ο κ. Δημήτρης Κόττης, είναι από τα κορυφαία στελέχη του Κτηνοτροφικού και Συνεταιριστικού κινήματος στην περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και ως άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, ενώνει τις δυνάμεις του με την ΠΑΚ Θεσσαλίας, με σκοπό την ανάπτυξη του Αγροτικού τομέα και την προάσπιση των συμφερόντων των συντελεστών της αγροτικής παραγωγής και της ενδυνάμωσης της υπαίθρου!

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Μετεώρων Καλαμπάκας κ. Κόττης, επεσήμανε τα εξής:

«Ο αγροτικός κλάδος στη χώρα μας και ειδικότερα ο κτηνοτροφικός, στον οποίο δραστηριοποιούμαι, διέρχεται τα τελευταία –και όχι μόνο-χρόνια,  μια ολομέτωπη επίθεση, με κορωνίδα  το κόστος παραγωγής, που βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη και τα σοβαρά προβλήματα της κτηνοτροφίας να μην επιλύονται.

Απέναντι σ’ αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, νομίζω ότι ο συνεργατισμός αποτελεί διέξοδο και η ΠΑΚ Θεσσαλίας είναι το «όχημα», ώστε ενώνοντας τις δυνάμεις μας να επιτευχθούν οι στόχοι, που δεν είναι άλλοι, από την  επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε».   

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ