Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Πρωτεύουσα” του πρωτογενούς τομέα η Λάρισα με την Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία AgroThessaly

Μεγάλη προσέλευση επισκεπτών αναμένεται το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου και με προσέλευση επισκεπτών  από όλη τη χώρα άνοιξε χθες τις πύλες της η 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly» στη Λάρισα (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης).

Η AgroThessaly θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου και αποτελεί μια ισχυρή εκθεσιακή σύμπραξη ανάμεσα στη ΔΕΘ-HELEXPO και τον Δήμο Λαρισαίων.

Με 766 εκθέτες (269 άμεσους και 497 έμμεσους) από 34 χώρες, εκθεσιακό χώρο 25.000 τ.μ. και ομαδικές επισκέψεις εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια, η AgroThessaly παρουσιάζει το παρόν και το μέλλον της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον αγροτικό τομέα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας την έκθεση επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσο Τζήκα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ Κυριάκο Ποζρικίδη και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων, κ. Παναγιώτη Νταή.

Στην “καρδιά” της γεωργίας στη Λάρισα η AgroThessaly έχει συγκεντρώσει εταιρείες με γεωργικά μηχανήματα και ελκυστήρες, εργαλεία κατεργασίας εδάφους, εφόδια, πολλαπλασιαστικό υλικό, φυτώρια, κηπευτικά μηχανήματα, δασικό εξοπλισμό, μηχανήματα για την κτηνοτροφία- πτηνοτροφία, ζωοτροφές κα.

To ωράριο λειτουργίας της έκθεσης έχει ως εξής: Παρασκευή 10 & Κυριακή 12 Μαρτίου: 10.00 – 19.00, Σάββατο 11 Μαρτίου: 10.00 – 20.00.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ