Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προκαταρκτική για το ξύλο που έπεσε λόγω προβάτων που έκλεισαν τον δρόμο προς Φάρσαλα, αιματηρό επεισόδιο με συμπλοκή 6 ατόμων

Προκαταρκτική εξέταση ζήτησε η εισαγγελέας υπηρεσίας, για το επεισόδιο που έγινε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στον Κοκκινόβραχο, στον δρόμο προς Φάρσαλα και είχε αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό ενός 46χρονου, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το Σάββατο στην εισαγγελέα υπηρεσίας και αφού τους ασκήθηκαν διώξεις, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ζητήθηκε προκαταρκτική εξέταση για να γίνει περαιτέρω διερεύνηση του επεισοδίου. Στη συνέχεια, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία και θα οριστεί δικάσιμος για το αιματηρό επεισόδιο.

Κατά του βοσκού και του αδελφού του, ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κατά των άλλων τεσσάρων συλληφθέντων για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Το επεισόδιο ξεκίνησε μεταξύ του 46χρονου οδηγού, που κατευθυνόταν προς Φάρσαλα και ενός βοσκού τα πρόβατα του οποίου βρισκόταν στην μέση του δρόμου. Μετά από λογομαχία που είχε με τον βοσκό και τη σύζυγό του, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα ο βοσκός φέρεται να ειδοποίησε τον αδερφό του, που έφτασε στο σημείο και ο οδηγός φέρεται να ειδοποίησε και άλλους φίλους του, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή έξι ατόμων συνολικά.

Ο οδηγός φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα στο χέρι και νοσηλεύεται, ενώ στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκαν και οι υπόλοιποι αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Πηγή: magnesianews.gr

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ