Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα ακτινίδια

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση-ομιλία του συντοπίτη μας Γεωπόνου Βασίλη Έξαρχου, που διαθέτει την Τύρφη ακτινιδίων και Τύρφη φυτείας, στην αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου Κατερίνης, το βράδυ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2022 και διήρκησε περί τις 3 ώρες.

 Οι παρευρισκόμενοι ακτινιδιοπαραγωγοί της Πιερίας είχαν μία καλή ευκαιρία να πληροφορηθούν μυστικά για την καλλιέργειά τους με εκλαϊκευμένο αλλά επιστημονικό τρόπο, από τον κ. Έξαρχο. Χρήσιμες γεωτεχνικές συμβουλές για την αποτελεσματικότερη απόδοση των ακτινιδίων, που αφορούσαν ζητήματα άρδευσης, κλαδέματος, λίπανσης με την βοήθεια φωτεινών διαφανειών σε συνολικά 14 θεματικές ενότητες.

Πολλές ερωτήσεις και απορίες από τους παρευρισκόμενους. Είναι βέβαιον ότι βγήκαν σοφότεροι και αποκόμισαν οφέλη από την ομιλία αυτή που και στο μέλλον θα γίνει με θέματα που αφορούν το ακτινίδιο. Σημειώνεται πως παραβρέθηκαν γεωπόνοι της περιοχής, ο Επιστημονικός Σύμβουλος της Αντιπεριφέρειας Πιερίας Δημήτρης Ρουκάς, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης Γιώργος Χαρισσόπουλος και  ο Γραμματέας Λάζαρος Κοσμίδης…

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ