Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Πληρωμές συνδεδεμένων ενισχύσεων & οικολογικών σχημάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες του “A” αναμένεται να κάνει πληρωμές ο ΟΠΕΚΕΠΕ τη Μ. Δευτέρα με Μ. Τρίτη αλλά πάντα υπό το φόβο μην στραβώσει κάτι τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα αυτές τις δύο ημέρες θα πληρωθούν όλες οι Συνδεδεμένες Ενισχύσεις, τα Οικολογικά Σχήματα και η συμπληρωματική της Βασικής Ενίσχυσης.

Αυτόχθονες φυλές ζώων

Μέσα στην Μεγάλη βδομάδα αναμένεται να πληρωθούν οι δικαιούχοι της 1ης προκήρυξης των Αυτόχθονων φυλών ζώων το 6ο έτος αυτοί που πήραν την παράταση.

Πληρωμές ΕΛΓΑ

Πληρωμές έγιναν με την εξόφληση των πορισμάτων για τις ζημίες, τις οποίες προκάλεσε το ακραίο καιρικό φαινόμενο ‘’Daniel’’ στην Πελοπόννησο.

Οι αποζημιώσεις, ύψους 38,5 εκ. € καταβλήθηκαν την Τρίτη 23η Απριλίου 2024 ώρα 12:00 μ.μ. και αφορούν 6.412 δικαιούχους στις Π.Ε. της Πελοποννήσου και ορισμένων άλλων περιοχών τις χώρας.

Το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων που καταβλήθηκε στην Π.Ε. Κορινθίας, ύψους 33,7 εκ. €, λόγω του βαρύτατου πλήγματος, το οποίο υπέστησαν οι αμπελοκαλλιέργειες, από το ακραίο καιρικό φαινόμενο «Daniel» τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αναμένονται και άλλες πληρωμές-αποζημιώσεις από ΕΛΓΑ την Μ.Βδομάδα

Η συντακτική ομάδα του agroekfrasi.gr

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ