Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΟΙ «ΣΕΦ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ» ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Α.Σ.Ν!

Σε μερικούς μήνες, η τηλεόραση της Ρουμανίας θα γεμίσει από την απαράμιλλη Νάξο μας, αλλά και από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τα εκλεκτά, πεντανόστιμα προϊόντα της!

Η ρουμανική ιδιωτική ταξιδιωτική και γαστρονομική παραγωγή πολυεθνικών διαστάσεων «Σεφ χωρίς όρια» («Chefi fara limite» στα ρουμανικά), στην οποία λαμβάνουν μέρος ως διαγωνιζόμενοι επίδοξοι σεφ της χώρας, ταξιδεύει σε δέκα γαστρονομικούς προορισμούς της Ελλάδας, στην οποία και έχει αφιερώσει τον συγκεκριμένο κύκλο επεισοδίων της.

Σκοπός της; Η ανάδειξη των προϊόντων, της μοναδικότητας της παραγωγής, της ομορφιάς, της ταυτότητας και της κουλτούρας του κάθε τόπου στο εξωτερικό, ενώ το… μενού περιλαμβάνει και περιπέτεια, αγωνία και αδρεναλίνη, αφού τους συμμετέχοντας περιμένουν μαγειρικές δοκιμασίες-έκπληξη με τοπικά προϊόντα!

Από την Πέμπτη 21/10 και έως το Σάββατο 23/10 η παραγωγή θα βρεθεί στο νησί μας όπου και θα πραγματοποιήσει γυρίσματα για τρία ξεχωριστά επεισόδια – να σημειωθεί, ότι τις προηγούμενες εβδομάδες η παραγωγή ήδη έχει ταξιδέψει και σε άλλα ελληνικά νησιά, για παράδειγμα στην Χίο, στην Κρήτη, στην Λήμνο και στην Λέσβο.

Στη διάρκεια αυτού του τριημέρου, λοιπόν, ορισμένα από τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Μονάδα Επεξεργασίας Γάλακτος και στο Συσκευαστήριο Πατάτας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, εκπρόσωποι της οποίας θα μιλήσουν on camera για τόσο για την ίδια την Ε.Α.Σ. όσο και για τα σπουδαία της προϊόντα, όπως, για παράδειγμα, την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και την Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε.

Παράλληλα, ορισμένα από αυτά τα προϊόντα θα πρωταγωνιστήσουν σε μαγειρικές δοκιμασίες τις οποίες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι, ενώ ρόλο κριτή σε αυτές θα έχουν, ως καλεσμένοι και ορισμένοι πολίτες της Νάξου!

Η παραγωγή είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ της Eccholine, εταιρείας διεθνών τηλεοπτικών παραγωγών με έδρα το Βέλγιο και του τηλεοπτικού σταθμού Antenna Ρουμανίας.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ