Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Νέες ημερομηνίες για AgroThessaly για Δήμητρα ΑΕ

Η ανακοίνωση από την Δήμητρα ΑΕ αναφέρει: Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αναβλήθηκε η έκθεση κατα μια εβδομάδα. Ευελπιστούμε να μας επισκεφθείτε για να δείτε τα μηχανήματα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. 
Θα μας βρείτε στην τέντα B στο Stand 32 & 34 καθώς και στον υπαίθριο χώρο ‘3’ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ
Θα τραβήξουν τα βλέμματα!
COMPAX 26
Τα τρακτέρ της νέας σειράς COMPAX των 26 ίππων είναι συμπαγή, εύχρηστα και ευέλικτα μηχανήματα για επαγγελματίες και μη. Τα Zetor COMPAX είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για θερινή και χειμερινή συντήρηση δήμων, εταιρικών και αθλητικών χώρων, καθώς και για κηπουρική πάσης φύσεως. Πληροφορίες
Forterra HD Stage V Η νέα σειρά Forterra HD της Zetor είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό και αποδοτικό μηχάνημα. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: 
Το ισχυρότερο μοντέλο Forterra HD προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ (έως 147 ίππους), έχει πιο στιβαρό σώμα, αναρτημένο άξονα και πολυλειτουργικό πίνακα ελέγχου. Χάρη στο συνδυασμό ενός ισχυρού κινητήρα και του μεγαλύτερου βάρους του τρακτέρ, η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τα ανταλλακτικά σε λογικές τιμές καθιστούν το Forterra μια από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά καινούργιου τρακτέρ της αγοράς.

115 -125 -135 SPARK R – Εκλεπτυσμένη αποδοτικότητα Το νέο Lamborghini Spark R από κατασκευή έχει τόσο κομψή εμφάνιση που δεν μπορεί να ταυτιστεί με οτιδήποτε άλλο. Κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις μοντέλων, 115 -125 -135, με 3 διαφορετικούς τύπους κιβωτίων ταχυτήτων και μεγάλη ποικιλία εξοπλιστικών επιλογών.

Οι πλούσιες δυνατότητες διαμόρφωσης σε αυτό το τρακτέρ συνεπάγονται με το ότι εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε εργασίας.

Το νέο Spark R προσφέρεται με τον 4κύλινδρο κινητήρα FARMotion 45 ULTRA STAGE V, ένα κινητήρα με υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και ελάχιστη συντήρηση. Ο υψηλής πίεσης (2000 bar), ηλεκτρονικά υπέρ τροφοδοτούμενος, κινητήρας Common Rail εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία και εξοικονόμηση καυσίμων καθώς και υψηλή απόδοση ακόμα και στις χαμηλότερες στροφές κινητήρα. Πληροφορίες









Νέο XB – Stage V Η νέα σειρά Hurlimann XB με Stage V αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ασφάλεια, ποιότητα, απόδοση, χαμηλό κόστος χρήσης και φινέτσα! Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της σειράς είναι οι χαμηλές στροφές κινητήρα, η απλή συντήρηση και η υψηλή απόδοση, που επιτυγχάνονται με το σύστημα ψεκασμού Common Rail 2000 bar. Πληροφορίες

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ