Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μέχρι και 53 λεπτά το ΣΣ σε Έβρο

Στο νομό Έβρου, οι 2 γνωστοί συνεταιρισμοί έβγαλαν ανακοινώσεις για το ΣΣ όπου αναφέρουν τις τιμές δηλ Ορεστιάδας και Διδυμότειχου, με ελαφρώς υψηλότερη του Διδυμοτείχου. Αναλυτικότερα:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ι) Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝ/ΝΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ -ΕΒΡΟΥ ανακοινώνει ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες και εξελίξεις των σιτηρών και με την συνεχή πτωτική τάση της τιμής, καταφέραμε να πετύχουμε την μεγαλύτερη τιμή για τον σκληρό σίτο εσοδείας 2022 για την περιοχή μας

– Σίτος Σκληρός 531,1€/τόνο για τους παραγωγούς που τηρούν βιβλία

– Σίτος Σκληρός 470€/τόνο για τους παραγωγούς που δεν τηρούν βιβλία

Κάθε χρόνο πετυχαίνουμε την μεγαλύτερη τιμή για τον παραγωγό της περιοχής μας. Έτσι και φέτος πετύχαμε την υψηλότερη τιμή. Η Ε.Α.Σ. Διδυμοτείχου – Έβρου βρίσκεται πάντα κοντά στον Αγρότη.

Επίσης, σε συνέχεια της από 8-8-2022 ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η τιμή των 531,10 ευρώ ανά μέτριο τόνο συμπεριλαμβάνει και τον ΦΠΑ (για τους παραγωγούς που τηρούν βιβλία). Επίσης, η τιμή των 470 ευρώ ανά μετρικό τόνο επιτεύχθηκε ως μέσος όρος από την αρχή της περιόδου συγκομιδής έως και σήμερα.

Η Ε.Α.Σ. Διδυμοτείχου – Έβρου βρίσκεται πάντα κοντά στον Αγρότη.

Για την ΕΑΣ Διδυμοτείχου – Έβρου

Ο Πρόεδρος Καμπρούδης Αξιώτης

ΙΙ) Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών Ορεστιάδας “Η Ένωση” ανακοινώνουν την τιμή σκληρού σίτου στους παραγωγούς-μέλη τους.

Όσοι παραγωγοί επιθυμούν να αφήσουν μέρος ή ολόκληρη την ποσότητά τους ανοιχτή θα λάβουν προκαταβολή 0,20 €/kg και τους παρέχεται η δυνατότητα να κλείσουν τις ποσότητές τους μέχρι την 27/01/2023.

Σε εβδομαδιαία βάση η ΕΝΩΣΗ θα ανακοινώνει την τιμή βάσει της οποίας θα μπορούν οι παραγωγοί να κλείσουν τις ποσότητές τους.

Για το χρονικό διάστημα 8 έως 12 Αυγούστου, η τιμή κλεισίματος για το σκληρό σιτάρι ορίζεται: ΣΙΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ 0,41 €/kg συν ΦΠΑ

Στο τέλος του έτους και ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών του Συνεταιρισμού θα εξεταστεί πιθανή χορήγηση συμπληρωματικής τιμής.

Παρακαλούνται οι φίλοι παραγωγοί όπως προσέλθουν στα πρατήρια του Συνεταιρισμού για την έκδοση των σχετικών παραστατικών.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.Δ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΡΑΛ. ΡΑΛΛΟΥΣΗΣ

Ο Πρόεδρος Κουμπρίδης Λάμπρος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ