Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ηράκλειο: Άνοιξε τις πύλες του το οινοποιείο «καμάρι» για την ΕΑΣΗ

Σε κλίμα ικανοποίησης εγκαινιάστηκε την, Κυριακή 29 Μαΐου το νέο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΕΑΣΗ) στην Αυγενική Ηρακλείου, από τον πρόεδρο της ΕΑΣ Ηρακλείου κ. Σταύρο Γαβαλά, ενώ στα εγκαίνια βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ και πρόεδρος του ΑΣ Καλαβρύτων κ. Παύλος Σατολιάς.

Φιλοδοξία της Ένωσης είναι ο χώρος να δεχτεί δεκάδες επισκέπτες και να φιλοξενήσει εκδηλώσεις, ενώ το οινοποιείο -που διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και έχει μεγάλες δυνατότητες στον τομέα της εμφιάλωσης- αποτελεί το «καμάρι» της Ένωσης.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΕΑΣΗ πρόκειται για μια προσπάθεια επανεκκίνησης, που βάζει «πλώρη» για όλο και υψηλότερους στόχους, στέκεται στο πλευρό των οινοποιών και προσφέρει θέσεις εργασίας.

Μεταξύ άλλων, στόχος είναι ο επισκέψιμος χώρος του οινοποιείου να γίνει ένας χώρος πολιτισμού που θα φιλοξενήσει δράσεις και εκδηλώσεις.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, βουλευτών και πλήθους κόσμου. Συγκινημένος ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατο του Μανώλη Γαβαλά, σημειώνοντας ότι ελπίζει εκεί που βρίσκεται να είναι υπερήφανος για το έργο που συνεχίζεται να επιτελεί η Ένωση.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ