Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Σύσφιξη Δεσμών”

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το «11ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ», με θέμα «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Σύσφιξη Δεσμών», που διοργανώνει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο στις 25 & 26 Οκτωβρίου, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Οι πρόσφατες εξελίξεις καταγράφουν αυξανόμενους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Αραβικού Κόσμου, γεγονός που αποδεικνύεται από την αύξηση των επενδυτικών ροών και του εμπορικού ισοζυγίου καθώς και τον συντονισμό των χωρών σε ζητήματα στρατηγικής σημασίας.

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, εκμεταλλευόμενο τις περιφερειακές τάσεις και εξελίξεις, εμπλουτίζει το πρόγραμμα του διημέρου με δύο ακόμη εκδηλώσεις, ήτοι τη 2η Επιχειρηματική Συνάντηση «Ελλάδα και Χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου» και την 4η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης «Meet the Arab Ambassadors». Οι συμμετέχοντες ομιλητές είναι όλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες και σημαντικά ενδιαφερόμενα μέρη τόσο από την αραβική όσο και από την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα.

Πατώντας στα παρακάτω ονόματα των αρχείων, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες:

– Γενική Επισκόπηση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα – Προκαταρκτική Λίστα των Αράβων επιχειρηματιών και ομιλητών που θα είναι διαθέσιμοι για δικτύωση και συναντήσεις με τους Έλληνες ομολόγους τους σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς


Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
 

Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής:
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ