Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκδήλωση με τον Φ.Κουρμούση για ρυθμίσεις οφειλών

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι διοργανώνει την 1η  Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00 ενημερωτικό webinar με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτη Κουρμούση και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας.

Είναι γεγονός ότι την 1η Ιουνίου 2021 ενεργοποιήθηκε η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου για τη «Ρύθμιση Οφειλών και παροχής 2ης ευκαιρίας» (ν. 4738/2020). Νοικοκυριά και επιχειρήσεις, μπορούν πλέον με μία αίτηση, να ρυθμίσουν όλες τους τις οφειλές προς το Δημόσιο / Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης σε έως διακόσιες σαράντα (240) δόσεις και προς τις Τράπεζες / Διαχειριστές Δανείων σε έως τετρακόσιες είκοσι (420) δόσεις.

Ο Ειδικός Γραμματέας και τα στελέχη του Υπουργείου θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας
  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις
  • Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων

Το link για τη συμμετοχή  είναι: 

Δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021,

(Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Facebook ή από το ytube του Επιμελητηρίου Λάρισας

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ