Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διεξήχθη η γενική συνέλευση του ΣΜΑΖΕ

Tο Σάββατο 2 Οκτωβρίου στην έδρα της Ζυθοποιίας Πηνειού στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΜΑΖΕ με σημαντική εκπροσώπηση μελών τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.

Η θεματολογία κυμάνθηκε γύρω από ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, και λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες πρόκειται να αλλάξουν σημαντικά την πορεία των πραγμάτων στο χώρο της ελληνικής μικροζυθοποιίας.

Η οικοδέσποινα Ζυθοποιία Πηνειού, την οποία και ευχαριστούμε θερμά, με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την προάσπιση της ανθρώπινης υγείας, μερίμνησε για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας ενάντια στη μετάδοση του COVID-19, στέφοντας με απόλυτη επιτυχία την πρώτη δια ζώσης συνάντηση των μελών μετά την έλευση του κορονοϊού.

Ο Σύνδεσμος Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος ιδρύθηκε το 2003 από επτά μέλη και, ήδη από την ίδρυσή του, διεκδίκησε και πέτυχε σημαντικές νίκης σε φορολογικά, περιβαλλοντικά και κλαδικά ζητήματα για την ελληνική μικροζυθοποιία. Το 2015 τα μέλη του αυξήθηκαν σε 15, ενώ το 2018 ο Σύνδεσμος απέκτησε νομική υπόσταση σωματείου. Σήμερα, ο ΣΜΑΖΕ απαριθμεί 31 μέλη από κάθε γωνιά της χώρας μας και εκπροσωπεί την πλειοψηφία των Ελλήνων μικροζυθοποιών.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ