Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Για την παράνομη παραγωγή και εμπορία ποικιλιών δενδρυλλίων ροδάκινων και νεκταρινιών που παράγονται αποκλειστικά και μόνο από τους παραγωγούς του Αγροτικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΝ.Π.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π. Βελβεντού», που εδρεύει στην Τ.Κ. Βελβεντού (ΤΚ 504 00), της Δ.Ε. Βελβεντού και Δήμου Βελβεντού, με Α.Φ.Μ. 096053793 Δ.Ο.Υ. Κοζάνης. με την ονομασία «VELVITA».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ

Κατ’ εφαρμογή της συναφθείσας σύμβασης μεταξύ της ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ εδρεύουσας στην Κοζάνη και της εταιρείας με την επωνυμία «VIVEROS PROVEDO S.A.», εδρεύουσα στην Ισπανία, έχει απαγορευθεί η παραγωγή και διακίνηση δενδρυλλίων:

  • ροδάκινων (PRO 514 Extreme® 514,PRO 725 Extreme® 725, PEACH PRO 460 Extreme® 460, PEACH PRO 568 Extreme® 568) και
  • νεκταρινιών (PRO 761 Extreme® 761,  PRO 710 Extreme® 710, PRO C 165 Extreme® Red,  PRO C 140 Extreme® Shine, PRO 733 Extreme® 733, NECTARINE PRO 614 Extreme® Candy) της προστατευμένης φυτικής ποικιλίας μας.

Επειδή είμαστε αποκλειστικοί δικαιούχοι τόσο των φυτικών αυτών ποικιλιών ροδάκινων και νεκταρινιών όσο και του Ελληνικού Σήματος «VELVITA»και επειδή δεν έχουμε παραχωρήσει άδεια παραγωγής και  εμπορίας δενδρυλλίων ροδάκινων – νεκταρινιών των ως άνω ποικιλιών, όπως και άδεια χρήσης της ονομασίας (σήματος) «VELVITA» στην Ελλάδα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ

Τους παραγωγούς δενδρυλλίων-φυτώρια, τους παραγωγούς ροδάκινων-νεκταρινιών, τις συνεταιριστικές οργανώσεις, τους χονδρεμπόρους ροδάκινων-νεκταρινιών και τις υπόλοιπες βιομηχανίες εμπορίας -μεταποίησης ροδάκινων-νεκταρινιών να μην προβούν σε οποιαδήποτε παράνομη αναπαραγωγή, συσκευασία διακίνηση και εμπορία δενδρυλλίων και φρούτων των προαναφερόμενων ποικιλιών, οι οποίες ανήκουν αποκλειστικά στον ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝ.ΠΕ.  , χωρίς ειδική και αποδεδειγμένη εξουσιοδότησή μας

Αλλιώς, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας για την προάσπιση των περιουσιακών μας συμφερόντων και  της φήμης και της πίστης της εταιρίας μας στον χώρο των συναλλαγών.

Βελβεντό Κοζάνης, 8/12/2023

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ