Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έφυγε από την ζωή ο π.πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών

Θανατηφόρο τροχαίο είναι ο 60χρονος πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηριου Πειραιά και μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ, Σταύρος Πέρρος.

Το τροχαίο έγινε στην παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου στα Ίσθμια. Ο τραυματισμός του οδηγού της μοτοσυκλέτας ήταν βαρύτατος και οι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς κατέληξε τέσσερις ώρες αργότερα.

Ο τραυματισμός του οδηγού της μηχανής, Σταύρου Πέρρου ήταν βαρύτατος και οι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου αν και προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατέληξε τέσσερις ώρες αργότερα. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και η συνεπιβάτης του, 53 χρονών που λίγο αργότερα κατέληξε και εκείνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο 1,2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 45χρονος και επέβαινε ανήλικος, συγκρούστηκε με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 60χρονος και επέβαινε 54χρονη.

Πηγές: korinthostv.gr. ΤΑ ΝΕΑ

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ