Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Όχι και από Παπαγιαννίδη για τους επιλαχόντες Σχεδίων Βελτίωσης

Ελπίζω σήμερα (και μετά την απομάκρυνση του κ. Μπαγινέτα από τη Γραμματεία των Κοινοτικών Πόρων), να έχουμε ευχάριστα νέα για τους επιλαχόντες των Σχεδίων Βελτίωσης»!!!

Αυτό έγραψα  σε προγενέστερη ανάρτησή μου στο facebook, γνωρίζοντας ότι την ίδια στιγμή υπήρχε συνάντηση μεταξύ της επικεφαλής της πανελλαδικής επιτροπής των επιλαχόντων των Σχεδίων Βελτίωσης κας Μαρίας Μπότη  και του νέου Γ. Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Δυστυχώς σήμερα και με μεγάλη λύπη, δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν ευχάριστα νέα αλλά τουναντίον, τα πράγματα είναι δυσάρεστα, αφού σύμφωνα με τη Λαρισαία νέα αγρότισσα, «ο κ. Παπαγιανίδης, ούτε υποσχέθηκε τίποτα αλλά το χειρότερο, κινήθηκε στην ίδια γραμμή με τον κ. Μπαγινέτα, δηλαδή, ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα και  μας παρέπεμψε στο νέο πρόγραμμα που θα προκηρυχθεί, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης».

Ως  φαίνεται εκεί στο ΥΠΑΑΤ, το λάθος που ξεκίνησε ο πρώτος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της  Ν.Δ. του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο  κ. Μάκης Βορίδης, το συνεχίζει και ο επόμενος υπουργός αλλά και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, από το νέο υπουργό κ. Σπήλιο Λιβανό έως τους Γενικούς Γραμματείς.

Πάντως δεν θα πρέπει να περνάει απαρατήρητο από τους ιθύνοντες του ΥΠΑΑΤ αλλά και από τους «γραμματείς και φαρισαίους» των υπηρεσιακών μηχανισμών του υπουργείου,  ότι η πλέον η δυσφορία και η αγανάκτηση των επιλαχόντων των Σχεδίων Βελτίωσης εκφεύγει από το ΥΠΑΑΤ και αγγίζει όλο και περισσότερο το Μέγαρο Μαξίμου και ειδικότερα προσωπικά τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, από τον οποίο πλέον έχουν την απαίτηση να δώσει λύση ο ίδιος, σε ένα θέμα το οποίο ταλανίζει περίπου 3.800 αγρότες-επενδυτές.

Επίσης ο Ντίνος Μακάς, ως τεχνικός σύμβουλος της επιτροπής επιλαχόντων Κεντρικής Ελλάδας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προχθές την Τρίτη 20/7/2021 με τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού για αγροτικά θέματα κ. Γρηγόριο Βάρρα συζήτησαν για το συγκεκριμένο θέμα και κυρίως για λύση μέσω του Μεγάρου Μαξίμου.

Χρήστος Αθανασιάδης   

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ