Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Τρακτέρ της Χρονιάς 2022

John Deere 7R 350 AutoPowr

Αυτό το τρακτέρ κερδίζει στην κατηγορία ανοιχτού γηπέδου χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία του. το πακέτο αυτοματισμού, η μεγάλη καμπίνα, η ποιότητα και το άνετο επίπεδο της καμπίνας, η εξαιρετική απόδοση στο αρχείο. Η βιωσιμότητα λαμβάνεται επίσης υπόψη με τη μορφή προγράμματος εγγύησης καυσίμων. Το Active Command Steering είναι ένα παράδειγμα για το πώς ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει ευρέως τη λειτουργία στις προτιμήσεις και τις ανάγκες του. Το EZ ballast, καθιστά δυνατή την αυτόματη εγκατάσταση και απεγκατάσταση 1700 kg βάρους έρματος, φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι αγρότες και οι εργολάβοι μπορούν να διαχειριστούν το έρμα, χωρίς άσκοπη προσπάθεια και χρόνο, για να προσαρμόσουν το τρακτέρ σε κάθε μεμονωμένη εργασία, αποτρέποντας τη συμπίεση του εδάφους ή τη βελτίωση της πρόσφυσης όταν χρειάζεται.

Sustainable Toty

New Holland T6.180 Methane Power

Το πρώτο εμπορικά παραγόμενο τρακτέρ αυτού του είδους. Το New Holland T6 Methane power αντιπροσωπεύει ένα βήμα προς τα εμπρός για μια πιο βιώσιμη γεωργία.
Ο Fpt, 6κύλινδρος κινητήρας CNG εξασφαλίζει τις ίδιες επιδόσεις με τον αντίστοιχο ντίζελ.
Μειώνει το κόστος των καυσίμων μαζί με σημαντική πτώση της ρύπανσης και των εκπομπών CO2, δεν υπάρχει σύστημα SCR, AD Blue δεν χρειάζεται μειώνοντας την πολυπλοκότητα και το κόστος λειτουργίας.

Πηγή: www-tractoroftheyear.gr

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ