Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Τις πόρτες της ανοίγει 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στο MEC Παιανίας

Τις πόρτες της ανοίγει ΕΞΠΟΤΡΟΦ The Greek Fine Food exhibition αύριο Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στο MEC Παιανίας.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί μια μεγαλη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων για τους επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών, και για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food. Για το 2020 διακρίθηκε με 2 κορυφαία βραβεία στο διαγωνισμό Exhibition Marketing Awards 2020. Περισσότερα εδώ

Ξεκινάει η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ με εντολή απαγορευτικού(!) σε επισκέπτες ανεμβολίαστους Δεν γίνονται δεκτοί ακόμα και με επίδειξη αρνητικού rapid τεστ. Όπως αναφέρει το δτ:

Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν:   * Πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή
* Πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.
Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του επισκέπτη, τα οποία ο διοργανωτής σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής “Covid Free”. Εναλλακτικά, εφόσον κάποιος αλλοδαπός επισκέπτης προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), ο Διοργανωτής ελέγχει τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.  

 

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ