Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης πλημμυροπαθών

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όσοι γεωργοί και κτηνοτρόφοι επλήγησαν από τις πλημμύρες που προκάλεσε στη Θεσσαλία η κακοκαιρία Daniel, μπορούν να καλούν και να ενημερώνονται στις τηλεφωνικές γραμμές 2410231938 και 2410231929, καθημερινά από τις 08:00 έως τις 20:00.

Δηλώσεις ΕΛΓΑ

Ο υπουργός κ.Αυγενάκης ανακοίνωσε την Πέμπτη το απόγευμα ότι εκτός από τις ηλεκτρονικές αιτήσεις ΕΛΓΑ, θα γίνονται δεκτές και οι χειρόγραφες με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ των αγροτών.

Αυγενάκης στον ΕΛΓΑ

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, το υποκατάστημα ΕΛΓΑ Λάρισας και συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο, Σπύρο Σπυρόπουλο και διευθυντικά στελέχη. «Τους ευχαριστήσαμε για τη συνέπεια και για το έργο που προσφέρουν σε καθημερινή βάση, και ακόμα περισσότερο στη δύσκολη αυτή συγκυρία», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε ότι «το έργο του ΕΛΓΑ είναι βαρυσήμαντο για τον Έλληνα αγρότη και ιδιαίτερα τη στιγμή αυτή, που οι πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας δοκιμάζονται».

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ