Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Τάκης Πέρκιζας, νέος CEO της ΕΨΑ

ΕΨΑ: Νέα Εποχή για την Ιστορική Εταιρία Αναψυκτικών


Μετά την απόκτηση σημαντικού μετοχικού ποσοστού στην EΨΑ από το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap (πρόεδρος του οποίου είναι ο Νικόλαος Καραμούζης) ανακοινώνεται και η τοποθέτηση του έμπειρου στελέχους κυρίου Τάκη Πέρκιζα στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας (C.E.O), ενώ θα είναι επίσης και μέλος του Δ.Σ.

Ο Τάκης Πέρκιζας έχει διανύσει μια επιτυχημένη πολυετή πορεία σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις διοίκησης σε ηγετικές εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων, υπηρεσιών, λιανεμπορίου και ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με τις εταιρίες: Johnson & Johnson, Γερμανός-OΤΕ, Wind, Credit Agricole, και Coca-Cola ΗBC. Επίσης, ως σύμβουλος Ανώτατης Διοίκησης, έχει αναλάβει σημαντικά έργα εταιρικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης σε αντίστοιχους κλάδους και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ.

Ο νέος C.E.O της EΨΑ δήλωσε ότι : «Προτεραιότητα της εταιρείας είναι η εταιρική και επιχειρηματική της αναβάθμιση, η αύξηση του μεριδίου αγοράς και η ενίσχυση της παρουσίας των ποιοτικών προϊόντων της ΕΨΑ τόσο στην αγορά της Ελλάδας, όσο και στις διεθνείς αγορές, με κύριους ορίζοντες τις σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, τεχνογνωσία, εμπορική πολιτική, αλλά και την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας. Κοινή φιλοδοξία όλων των μετόχων και της νέας διοίκησης είναι να οδηγήσουμε την εταιρία εκεί που πραγματικά αξίζει, βάσει της ιστορίας, του ονόματος της και της ποιότητας των προϊόντων της.»


Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ