Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Συνέντευξη Δ.Παπαγιαννίδη εφ΄όλης της ύλης για αγροτικά προγράμματα

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο γενικός γραμματέας Δ.Παπαγιαννίδης Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Η συνέντευξη έγινε ζωντανά στην “Θεσσαλική Γη” του «Astratv», την οποία παρουσίασε ζωντανά χθες Τρίτη βράδυ, ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης. Επίσης στην συνέντευξη πήρε μέρος ο Ντίνος Μακάς, γεωπόνος-συνεκδότης «ΑγροΈκφρασης».

Ο γενικός γραμματέας στην τηλεόραση έκανε αναφορά για τα νεότερα των αγροτικών προγραμμάτων Νέων Αγροτών, Σχεδίων Βελτίωσης και τους επιλαχόντες.Ο γγ Δ.Παπαγιαννίδης μιλάει αναλυτικά στην αρχή για την αγροτική οδοποιία και τα αρδευτικά έργα που έχει γνώσεις και κατέχει καλά αυτά τα θέματα Πιστεύει ότι μέσω ΣΔΙΤ θα προχωρήσουν τα αρδευτικά χωρίς επιβάρυνση κόστους των αγροτών. Μάλιστα αναφέρει σε ένα σημείο ότι είναι από τους λίγους Αιτωλοακαρνάνες που είναι υπέρ του Αχελώου.

Τι ανέφερε για τους επιλαχόντες

Για τους επιλαχόντες των Νέων Αγροτών άφησε “παράθυρο” και παράπεμψε στον υπουργό κ.Γεωργαντά για ανακοινώσεις.

Για τους επιλαχόντες των Σχεδίων Βελτίωσης είναι αρνητικός και μάλιστα τους αποκάλεσε “αποτυχόντες” τους επιλαχόντες των Σχεδίων Βελτίωσης.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ