Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση του ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά με ΕΘΕΑΣ

Θετικά λόγια είχαν να πούνε οι κοι Χρήστος Γιανvακάκης(πρόεδρος ΕΘΕΑΣ) και Χρήστος Τσιτσιρίγγος(πρόεδρος Οινοποιητικού συν/μού Τυρνάβου) σε δηλώσεις τους στο agroekfrasi.gr για τον νέο υπουργό κο Γεωργαντά σε σχέση με τον προκάτοχό του κο Λιβανό. Γνωρίζει λένε τον πρωτογενή τομέα και μάλιστα μέχρι τα 20 έτη τους εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν στα πρόβατα του παππού και μετέπειτα του πατέρα του ο νέος υπουργός.

Το δτ του ΥΠΑΑΤ αναφέρει αναλυτικά: Συνάντηση με το προσωρινό προεδρείο της ΕΘΕΑΣ είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ, κ. Χρ. Γιαννακάκης και τα μέλη του ΔΣ εξέφρασαν τις ευχές τους για επιτυχία στο έργο του νέου ΥπΑΑΤ και συζήτησαν διεξοδικά μαζί του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί, ζητώντας τη στήριξη της κυβέρνησης σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που η ενεργειακή κρίση τα κάνει οξύτερα.

Ο ΥπΑΑΤ, κ. Γεωργαντάς εξήρε την προσπάθεια που κάνει η ΕΘΕΑΣ για τη δημιουργία μιας νέας κουλτούρας ως προς το επιχειρείν στο χώρο του συνεργατισμού και τους επισήμανε ότι στο χέρι τους είναι να ανατραπεί η δυσπιστία προς το συνεταιριστικό κίνημα, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά του για την προώθηση των απαιτούμενων θεσμικών παρεμβάσεων.

Όσον αφορά τη στήριξη των αγροτών λόγω της ενεργειακής κρίσης, τόνισε τη συνεπή βούληση της κυβέρνησης να στηρίξει όσους πραγματικά παράγουν, πάντα βέβαια μέσα στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων και υπογράμμισε ότι ο αγρότης είναι η ζωή της περιφέρειας.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ