Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Συμμετοχή της Ε.Α.Σ. Νάξου στην έκθεση FoodExpo 2024

Απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή της Ε.Α.Σ. Νάξου στην έκθεση FoodExpo 2024!

Τη δέκατη συμμετοχή της κατέγραψε φέτος η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξουστην FoodExpo, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στο MetropolitanExpoστην Αθήνα.

Η φετινή διοργάνωση της πιο μεγάλης διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών στη νοτιοανατολική Ευρώπη ήταν η δέκατη τον αριθμό και, για αυτόν τον λόγο, είχε χαρακτήρα επετειακό.

Μάλιστα, με αφορμή τα δέκα χρόνια της διαδρομής της FoodExpo, η διοργανώτρια εταιρεία πραγματοποίησε ειδική επετειακή εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας βράβευσε (μεταξύ άλλων και) την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και το κορυφαίο της προϊόν, τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., για την αδιάλειπτη παρουσία τους στη σπουδαία έκθεση!

Στην FoodExpo 2024 η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου εκπροσωπήθηκε από μέλη της Διοίκησής της και προώθησε με δυναμισμό, σε μία άκρως ανταγωνιστική διοργάνωση με 1.300 εκθέτες και πάνω από 50.000 επισκέπτες, τα ποιοτικά της προϊόντα, με πρώτη και… καλύτερη, βέβαια, την εκλεκτή ΓραβιέραΝάξου Π.Ο.Π., η οποία, σε μία ακόμη έκθεση, αποθεώθηκε, επιβεβαιώνοντας το ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση του καταναλωτικού κοινού και το ότι κατέχει δυναμική παρουσία στην αγορά!

Συναντήθηκε, επίσης, με αρκετούς από τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες και πελάτες της, με τους οποίους είχε γόνιμο διάλογο ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματα, τις ανησυχίεςκαι τις προτάσεις τους.

Υποδέχθηκε, ακόμη, στο περίπτερό της εκατοντάδες απλούς επισκέπτες όπως επίσης και πολλούς εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ πραγματοποίησε περισσότερες από εξήντα b2b συναντήσεις με Έλληνες και ξένους ενδιαφερόμενους για συνεργασία, με στόχο να ανοίξει νέους εξαγωγικούς δρόμους.

Επιπλέον, το standτης Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης,Βασίλης Σπανάκης, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ), Παύλος Σατολιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), Απόστολος Αποστολάκος. Όλοι τους, ανεξαιρέτως, εξήραν τηδυναμική της Ε.Α.Σ. Νάξου και τημεγάλη αξία των προϊόντων της. Παράλληλα, όμως, ενημερώθηκαν από τα παρόντα στην έκθεση στελέχη της για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος της Νάξου και όλης της χώρας, τα οποία και τους ζητήθηκε να αναδείξουν και να κάνουν προσπάθειες προκειμένου να επιλυθούν.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο να είναι η παρουσία της στην Food Expo 2024 επιτυχημένη και, στο πλαίσιο του σαφώς εξωστρεφούς προσανατολισμού της, ανανεώνει το… ραντεβού της για την επόμενη Food Expo με στόχο, φυσικά, την ακόμη καλύτερη παρουσία και προβολή των εξαιρετικών προϊόντων του ευλογημένου μας τόπου!

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ